Třetí placené DLC pro Rocket League nás zavede do pustiny
Rocket League Novinka Třetí placené DLC pro Rocket League nás zavede do pustiny

Třetí placené DLC pro Rocket League nás zavede do pustiny

Jan Kalný

Jan Kalný

7

Je libo něco na způsob Mad Maxe v podobě Rocket League? Určitě se tedy nevyhněte třetímu placenému DLC s názvem Chaos Run.

Reklama

Rocket League zažívá stále stejný boom jako před několika měsíci, kdy se hra objevila zdarma pro majitele PS Plus na PS4. Od té doby se ale hra trochu změnila. Největší změnou budiž nedávno přidané modifikátory, díky kterým můžete zažít všelijaké šílenosti typu nízké gravitace, nekonečného turba nebo malinkého míče, který se odráží jako hopík.

Novinkou také nejsou placená DLC, konkrétně dvě. Supersonic Fury a Revenge of the Battle-Cars. K tomu také můžeme počítat speciální menší DLC v podobě stroje času z Back to the Future, které vyšlo v ono magické datum 21. října. Takže je čas na třetí DLC, které tentokrát nese název Chaos Run. A jak už samotný název lehce napovídá, s úplně normálními auty tentokrát jezdit nebudeme.

Chaos Run totiž nabídne auta Ripper a Grog, včetně dvanácti nových obtisků (šest pro každé auto), dva nové typy barev, dvě nová kola, dva nové rocket traily, tři „čepičky”, tři antény a pětici nových achievementů/trofejí. Cena byla stanovená na 3,99€ stejně jako v případě předchozích dvou DLC (DeLorean z Back to the Future stojí 1,99€).

A stejně jako v případě minulých DLC, i tentokrát si na své přijdou ti, co nechtějí platit za dodatečná auta. Na ně - a samozřejmě majitele DLC - čeká něco, na co se čeká už dlouho. První, nekonvenční aréna s názvem Wasteland. Ta je založená na stejnojmenné aréně ze Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Ještě nečekejte nic úplně extra, přesto už teď je to trochu jiné a můžete si jí lehce prohlédnout v traileru níže. Hlavní změnou je fakt, že je samotná aréna širší, boostery jsou jinde a okraje jsou šikmé. Stejně tak se do hry dostane nová hudba od skladatele Kevina Riepla, kterou si také můžete poslechnout v traileru.

Za zmínku určitě ještě stojí fakt, že DLC by mělo vyjít začátkem prosince, přičemž v prosinci také vyjde nový mutátor, který z arény udělá hokejové hřiště a z míče puk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama