Ultimate Player edice od Sony: PS4 + PS Vita
PlayStation Vita Novinka Ultimate Player edice od Sony: PS4 + PS Vita

Ultimate Player edice od Sony: PS4 + PS Vita

Michal Burian

Michal Burian

13

Žádné finanční zvýhodnění, možná obsáhne inFamous: Second Son.

Reklama

Vypadá to, že bylo zkaženo jedno z překvapení, které chystala Sony na svou tiskovou konferenci na E3. Francouzský Amazon předčasně odhalil Ultimate Player edici, která za 579 euro svým majitelům nabídne speciální balení, v němž bude konzole PlayStation 4 a handheld PlayStation Vita.

V Evropě se PS4 většinou prodává za 399,99 euro, zatímco PlayStation Vita stojí 179,99 euro. To je dohromady 579,98 euro. Nejde tak o žádné zvýhodnění, i když to vypadá, že edice obsáhne ještě hru inFamous: Second Son od Sucker Punch, která je znázorněna na obalu.

Podobná edice by se podle Twitter účtu Wario64 měla prodávat i v Severní Americe, konkrétně v obchodě Best Buy, který láká na PS4/PS Vita bundle s Borderlands 2 pro PS Vita za 560 dolarů.

V únoru John Koller ze Sony řekl, že nemají žádné plány pro vydání bundlu PS4/PS Vita, i když připustil, že je to zajímavý návrh. Že by si to Sony rozmyslela? Chytřejší budete příští týden, E3 tisková konference Sony začíná v noci z pondělka na úterý - ve tři hodiny ráno našeho času.

Více o E3 se dočtete v našem speciálu, kde krom jiného naleznete i časy začátků všech konferencí, které nás během E3 čekají. Nezapomeňte nás bedlivě sledovat, budeme vám přinášet informace, novinky, videa, obrázky a mnoho, mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama