Uniklo datum vydání hry Sherlock Holmes: Chapter One
Novinka Uniklo datum vydání hry Sherlock Holmes: Chapter One

Uniklo datum vydání hry Sherlock Holmes: Chapter One

Jan Urbančík

Jan Urbančík

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Verze pro minulou generaci se zpozdí.

Reklama

Už je to nějaká doba, co jsme naposledy slyšeli o připravované hře Sherlock Holmes: Chapter One od studia Frogwares, které se sérii o slavném detektivovi věnuje už skoro 20 let.

Jak už víme, v Chapter One se podíváme na samotné počátky Sherlocka Holmese. Ten se jako mladý a nezkušený detektiv vydá na svůj rodný ostrov, kde má vyřešit záhadu smrti své matky. Doprovázet ho bude přítel Jon, který však s Johnem Watsonem nemá nic společného.

Mlčení kolem hry skončilo včera, kdy vývojáři na Twitteru přinesli nemilou zprávu – verze pro konzole minulé generace (PlayStation 4 a Xbox One) dorazí později, ale prý "ne o moc později". Mělo by jít pouze o několik týdnů, avšak přesné datum zatím nesdělili, ostatně neznáme ani datum vydání zbylých verzí (PC, PlayStation 5, Xbox Series).

Alespoň tedy, co se týče oficiálních zpráv, protože včera se stala ještě jedna věc, jež se nepojí s ničím jiným než s Microsoft Storem, přes který toho uniklo už tolik, že to ani nestíháme počítat. A ano, hádáte správně, přes tento obchod jsme se tentokrát dozvěděli datum vydání hry Sherlock Holmes: Chapter One, které má být stanoveno na 16. listopadu letošního roku.

Uniklo datum vydání hry Sherlock Holmes: Chapter One

Na potvrzení už zřejmě nebudeme muset čekat dlouho, Frogwares slibují, že něco oznámí už tento čtvrtek, 16. září. Tvrdí, že nám zodpoví jednu z nejčastěji kladených otázek, takže opravdu nejspíš dojde k potvrzení data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama