V Call of Duty: WWII vezmou zbraně do rukou i ženy
Call of Duty: WWII Novinka V Call of Duty: WWII vezmou zbraně do rukou i ženy

V Call of Duty: WWII vezmou zbraně do rukou i ženy

Michal Burian

Michal Burian

54

Budeme moci za ně moci hrát v multiplayeru.

Reklama

Při detailním oznámení Call of Duty: WWII zaznělo, že se příběh hry bude dotýkat i témat účasti žen v druhé světové válce. Dnes jsme se dozvěděli, že za ženy budeme moci hrát v multiplayeru. Skutečnost potvrdil sám Michael Condrey, šéf a spoluzakladatel studia Sledgehammer Games.

Při výběru vojáka si před multiplayerovou bitvou budeme moci zvolit, zda hrdinou bude muž nebo žena. V kampani budou převládat mužské postavy. Několik členů komunity našlo na speciální stránce informace nejen o postavách.

Prvním zmíněným hrdinou je již dříve představený devatenáctiletý Američan Ronald “Red” Daniels. Dalším major Edgar Crowley, zvláštní agent speciální britské jednotky SOE. Ta měla za úkol provádět na území obsazeném Němci zpravodajskou a sabotážní činnost. Třetím do party je Rosseau, šéfka Maquis - venkovské partyzánské skupiny francouzského odporu. Robert Zussman je čtvrtá a zároveň poslední důležitá, možná i hratelná postava. Jde o žida, který působí v 1. pěchotní divizi společně s Ronaldem. Ve hře mají být kamarádi.

Další dokumenty jsou dost tajemné. Podle všeho mají některé z nich spojitost se Zombies módem, který bude od singleplayeru a multiplayeru oddělen. V dokumentech jsou uvedeny souřadnice směřující k francouzskému městu Dunkirk, kde mezi 24. květnem a 4. červnem 1940 proběhla bitva mezi Spojenci a Německem.

Nechybí ani kresba Fredericka Barbarossy, což může být odkaz na Operaci Barbarossa, tedy o invazi německých vojsk do Sovětského svazu, k níž došlo v roce 1941. Všimnout si můžete také nákresu britské zbraně Sten či mapy severní Afriky, což vede k domněnce, že v roli zpravodajce Crowleyho se podobně jako v Call of Duty 2 podíváme do písečné Afriky. Nejstarší díly série připomínají i dopisy psané hlavními postavami, připomínající dopisy, které kdysi vyplňovaly načítací obrazovky.

Zdroj obrázků: Charlieintel.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama