V Praze si budete moci vyzkoušet Nintendo Labo
Novinka V Praze si budete moci vyzkoušet Nintendo Labo

V Praze si budete moci vyzkoušet Nintendo Labo

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Už příští sobotu. Stačí se zaregistrovat a doufat, že vás Conquest vybere + lokalizované trailery.

Reklama

Společnost Conquest příští sobotu v Praze uspořádá Nintendo Labo launch event, aby si zájemci mohli novinku pro Switch vyzkoušet a detailněji se s ní seznámit. Vše se uskuteční 28. dubna 2018 v pražském Creative World. Kapacita je ale omezena, proto je nutné se zaregistrovat přes formulář a doufat, že právě vy budete mezi desítkou šťastlivců, které Conquest na akci pozve.

„Co se týče programu, můžete se těšit na úvodní prezentaci, která zodpoví základní otázky ohledně Nintendo Labo, a pak už se vám začnou věnovat naši školení promotéři, kteří pomůžou se stavbou Toy-Con výtvorů a vysvětlí, jak vlastně Nintendo Labo funguje. S hotovými výplody práce si budete moci hrát v koutku PLAY a následně je přizpůsobit v koutku CUSTOMISE k obrazu svému, čímž vytvoříte své jedinečné Toy-Con výtvory. Dokonce žádný návštěvník neodejde s prázdnou!“

Závěrem přikládáme lokalizované trailery prezentující Nintendo Labo. Labo vychází 27. dubna ve dvou sadách: Variety Kit a Robot Kit. Koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama