Vydání Gravity Rush 2 se přesouvá až na příští rok
Gravity Rush 2 Novinka Vydání Gravity Rush 2 se přesouvá až na příští rok

Vydání Gravity Rush 2 se přesouvá až na příští rok

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Jako omluvu si budeme moci zdarma stáhnout prémiové DLC.

Reklama

Dnes pro vás máme jednu špatnou zprávu, týkající se hry Gravity Rush 2. Sony Interactive Entertainment oznámili odklad vydání z dříve plánovaného 30. listopadu v Evropě, 1. prosince v Japonsku a 2. prosince v Severní Americe, až na příští rok. Těšit nás může, že bude hra v Evropě stále dostupná nejdříve a to konkrétně 18. ledna. Následovat bude 19. ledna Japonsko a 20. ledna Amerika a Velká Británie.

Podle režiséra Gravity Rush 2 Keiichira Toyamy probíhala výroba hry velice hladce, ale dramaticky se změnily možnosti termínu původního vydání této. Patrně to má souvislost s vydáním Final Fantasy XV a The Last Guardian, které by se tak skoro kryly a hra by patrně neměla šanci uspět.

Aby ale nebyli fanoušci úplně zklamaní, rozhodla se Sony uvolnit prémiový stahovatelný obsah ke Gravity Rush 2 zcela zdarma.

Toyama ve své zprávě říká:

„V červenci jsme oznámili datum vydání Gravity Rush 2, které nám pro ni připadalo jako nejvhodnější. Od té doby, i když výroba probíhá zcela hladce, se dramaticky změnily okolnosti kolem tohoto termínu vydání."

„Gravity Rush 2 je závěr Katiny cesty, takže chceme, aby měli hráči dostatek času na ponoření se hluboko do jejího příběhu. Kromě toho, když jsme postupně pracovali na on-line funkcích, které hráčům umožňují různé asynchronní interakce, zjistili jsme, že chceme docílit co největšího množství lidí, hrajících tento titul ve stejnou dobu. Takže jsme se po pečlivém zvažování rozhodli změnit datum vydání. Gravity Rush 2 nyní vyjde až 18. ledna v Evropě a 20. ledna 2017 v Británii."

„Chtěl bych se omluvit všem těm hráčům, kteří netrpělivě čekají na Gravity Rush 2. Po čtyřech letech vývoje jsme na hru velmi hrdí a chceme, aby byla vydána v té nejlepší době."

„Jako kompenzaci za delším čekáním jsme se rozhodli uvolnit prémiové DLC pro tento titul zdarma. Tento doplňkový příběh se bude opět odehrávat ve světě Gravity Rush 2 a myslíme si, že si s ním při hraní fanoušci užijí spoustu legrace."

„S příchodem vánočních svátků a Nového roku, pro vás máme připraveno mnoho dalších zajímavých věcí, včetně dalších informací o titulu a zvláštních animovaných doplňcích. Prosím, sledujte další informace o Gravity Rush 2 a znovu vám děkuji za všechnu vaši podporu."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama