Vydání Little Town Hero v červnu, následuje Death end re;Quest 2
Novinka Vydání Little Town Hero v červnu, následuje Death end re;Quest 2

Vydání Little Town Hero v červnu, následuje Death end re;Quest 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

A těšit se můžeme na vizuální román a novou cross-dress hru.

Reklama

NIS America hodlá v Evropě vydat PlayStation 4 verzi hry Little Town Hero už 5. června. Na západě bude k mání obyčejná verze hry, ale kromě ní bude v prodeji i Big Idea Edition, která byla již dříve ohlášená pro konzoli Switch.

Stejně jako Switch verze, bude i PlayStation 4 verze Big Idea Edition stát 49,99 liber nebo 45,99 euro a bude obsahovat kopii hry, artbook, plakát, sadu odznáčků a oficiální soundtrack na CD s hudbou od Tobyho Foxe.

V Japonsku bude fyzická i digitální verze Little Town Hero pro PlayStation 4 vydána 23. dubna. Fyzická verze pro Switch vyjde ve stejný den. Přitom Little Town Hero vyšlo poprvé digitálně pro Switch v říjnu 2019. Fyzické vydání přidá do hry Easy Mode, který snižuje sílu útoku a obranu nepřátelských Dazzitsů a speciální efekty nepřátel se budou projevovat méně častěji. Digitální verze hry dostane tento update pravděpodobně prostřednictvím bezplatné aktualizace.

V izolované vesnici na okraji světa žil chlapec jménem Ax který snil o tom, že uvidí víc z vnějšího světa, navzdory tomu, že je všem zakázáno pustit se za hranice města. Všechno se ale dost rychle změní, když na vesnici náhle zaútočí obří monstrum a Ax přitom zjistí, že může prostřednictvím síly záhadného kamene bojovat. Ten totiž dokáže proměnit jeho myšlenky v útoky.


Death end re;Quest 2

S, pro mne příjemnou zprávou, přišel vydavatel Idea Factory International. Ten hodlá v letošním roce uvolnit hororové RPG Death end re;Quest 2 pro PlayStation 4 v Severní Americe a v Evropě. Hra bude k dispozici jak fyzicky tak digitálně a bude obsahovat původní japonský i anglický dabing.

Death end re;Quest 2 byl v Japonsku vydán 13. února a byl vyvíjen ve spolupráci s scenáristou série Corpse Party Makotem Kedouinem a designerem postav Death end re;Quest 1 Keiem Nanamedou. Motem hry je tajemná věta: "Co se stane, když realitu pohltí temnota?"


SeaBed

Vydavatel Fruitbat Factory vydá Switch verzi mysteriozního vizuálního románu od Paleontologie jménem SeaBed. Hra vyjde prostřednictvím Nintendo eShopu 19. března za 19,99 dolarů a bude obsahovat anglický i japonský dabing. SeaBed poprvé vyšel v Japonsku ve verzi pro PC v lednu roku 2016 a v prosinci 2017 byla prostřednictvím Steamu vydána i anglická verze hry.

SeaBed je vizuální román vyprávěný z pohledu tří různých postav. První je Mizuno Sachiko, designérka sužovaná halucinacemi v podobě její poslední milenky. Další je Narasaki Hibiki, Sachikohina přítelkyně a psychiatrička, zkoumající princip lidských vzpomínek a poslední je Takako, bývalá milenka Sachiko, která velmi rychle zapomněla na svou minulost a také na to proč a jak se od sebe obě ženy vzájemně odcizily, přestože se znaly od dětství.

Všechny tři ženy žijí v různých částech světa, ale mají stejný cíl: oddělit pravdu od iluze a porozumět vlastním životům.


Bokuhime Project

Nippon Ichi Software vydal nový trailer ke hře Bokuhime Project, což má být první cross-dress hrou od Nippon Ichi Software, který ale netušil, jestli vůbec bude o takový typ hry zájem. proto založili oficiální Twitter účet a před vývojem ještě vytvořili komiks a na něj navázali různými aktivitami. Díky tomu si dokázali vybudovat silnou základnu fanoušků a s nimi pak silný vztah. Na Twitteru dokonce získali přes 10 000 sledujících.

Aby pak splnili NIS očekávání fanoušků, vydají Bokuhime Project v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch již 23. dubna. Trailer nám představí různé jedinečné postavy Bokuhime Projectu a také roztomilou a cool povahu hlavní protagonistky Eriky. Zároveň se můžeme podívat na herní principy a vizuální prvky.

Zdroj: NIS America, Idea Factory International, Fruitbat Factory a Nippon Ichi Software

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama