Vydavatel Versus Evil po deseti letech existence končí
Pillars of Eternity Novinka Vydavatel Versus Evil po deseti letech existence končí

Vydavatel Versus Evil po deseti letech existence končí

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Stál za sérii The Banner Saga nebo Pillars of Eternity.

Reklama

Vydavatelská společnost Versus Evil rozhodně nepatřila mezi největší hráče na herním trhu. To však neznamená, že nestála za řadou zajímavých projektů, které většina velkých vydavatelství odmítla. Díky práci této firmy se podařilo do světa vyslat třeba Pillars of Eternity nebo výbornou sérii The Banner Saga. Po deseti letech své existence tato společnost nyní končí. S komunitou se na X rozloučila takto: "Dnes je smutný den. Po deseti úžasných letech Versus Evil zavírá své brány. Rádi jsme vám přinášeli ty nejlepší nezávislé hry, které jsme mohli najít, a sdíleli s vámi všemi, naší úžasnou komunitou, tolik šťastných vzpomínek! Z celého srdce vám za vše děkujeme!"

Vydavatel Versus Evil po deseti letech existence končí

Je skutečně smutné, že se to stalo právě během vánočních svátků. Letos jsou však lidé z Versus Evil pouze kapkou v moři. V rámci celého průmyslu došlo k propuštění více než 9000 zaměstnanců, což je skutečně velký objem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama