Vyšlo české kyberpunkové RPG Dex
Dex Novinka Vyšlo české kyberpunkové RPG Dex

Vyšlo české kyberpunkové RPG Dex

Michal Burian

Michal Burian

53

Obsahuje kompletní anglický dabing, na němž se podílelo více jak třicet profesionálních herců a dabérů, mimo jiné i Jessica Boone, Brian Caspe či Peter Hosking.

Reklama

Po více jak dvou a půl letech vývoje a deseti měsících na Steam Early Access se dostává pulty digitálních obchodů kompletní verze hry Dex - české kyberpunkové RPG Dex od studia Dreadlocks. Hru si můžete koupit na Steamu a Humble Store (DRM-free) ve verzích pro PC, Mac a Linux za 19.99 EUR (přibližně 549 Kč).

Nejnovějším přídavkem oproti Early Access verzi, kterou měli hráči možnost vyzkoušet doposud, je kompletní anglický dabing, na němž se podílelo více jak třicet profesionálních herců a dabérů, mimo jiné i Jessica Boone, Brian Caspe či Peter Hosking.

Hra kombinuje příběhové prvky, prozkoumávání otevřeného herního světa, RPG vývoj postavy a unikátní systém pro hackování a pohyb v kyberprostoru. Důraz je kladen na autentickou kyberpunkovou atmosféru inspirovanou literárními a videoherními klasikami osmdesátých a devadesátých let.

V přípravě je také česká textová lokalizace, která bude šířena jako volně stažitelný update. Vydání češtiny lze očekávat začátkem června.

Dex je 2D akční RPG s přibližnou herní dobou 15-20 hodin. Hra byla ve vývoji od listopadu 2012. V prosinci 2013 na sebe hra úspěšně vybrala více jak jeden milion korun prostřednictvím crowdfundingové kampaně na Kickstarteru, od srpna 2014 byl Dex k dispozici ve službě Steam Early Access. Hra dostala do oficiálního výběru Indie MEGABOOTH pro akci Gamescom 2014 a do výběru MIX Showcase na akci GDC Next 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama