Vyšlo první placené DLC pro Rocket League
Rocket League Novinka Vyšlo první placené DLC pro Rocket League

Vyšlo první placené DLC pro Rocket League

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Přidává například nová auta, obtisky a další. Zároveň také vyšel patch 1.04, který přidává režim spectatora a spoustu dalších věcí.

Reklama

Rocket League měl od svého vydání nějaký ten nový obsah, ale tvůrci tentokrát vydali své první placené DLC společně s novým patchem.

DLC nese název Supersonic Fury a přidává především dvě nová auta - muscle car Dominus a japonské pouliční auto Takumi inspirované 90. léty. Stejně tak přidává nové obtisky, pětici nových typů barev (například uhlíkové vlákno nebo dřevo), dva nové Rocket Boosty Nitrous a Burnout, dvě nová kola a samozřejmě nové trofeje na PS4 a achievementy na Steamu.

Samotné DLC si můžete koupit buď na Steamu, nebo PSN za velmi přívětivou cenu 4€, což je zhruba sto korun. Také se můžete podívat na trailer níže.

Souběžně s novým přídavkem vydali vývojáři také nový patch. Největší novinkou je nová aréna Coliseum Utopia, která je inspirovaná mapou Utopia ze Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (ano, to je název hry).

Dalšími novinkami jsou například vlajky, konkrétně 70 státních vlajek, nová písnička od Hollywood Principle, 3v3 ranked mód, režim spectatora pro privátní zápasy 1v1, 2v2 a 3v3. Podpora 4v4 bude později.

A jako tečku na závěr můžete také v patchi najít předměty pro úpravu na téma „We're Sorry the Servers Were Borked at Launch“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama