Výživná ukázka z Everybody’s Gone to the Rapture
Novinka Výživná ukázka z Everybody’s Gone to the Rapture

Výživná ukázka z Everybody’s Gone to the Rapture

Michal Burian

Michal Burian

8

Detailní prostředí městečka v příběhové adventuře, na kterou dohlíží Sony Santa Monica.

Reklama

Od tvůrců hororové Amnesie se k nám pomalu ale jistě blíží zajímavě vypadající adventura Everybody’s Gone to the Rapture se zápletkou ohledně apokalypsy týkající se nějaké blíže nespecifikované katastrofy o konci světa. Ve hře bude šest hlavních oblastí, každá s odlišnou identitou. Dobrou zprávou je, že všechny oblasti budou tvořit jeden velký celek.

Cílem vývojářů je vytvořit historicky přesnou hru, která dokáže prodávat jejich verzi venkovských oblastí Anglie roku 1980. „Je to velká výzva, máme však naprosto skvělý tým lidí,“ podotkl Pinchbeck. Jádro hry je tvořeno z jedinečné atmosféry a příběhu, který je prý hluboký, strhující, citově řízený a odehrává se v živém světě.

Na vývoj Everybody’s Gone to the Rapture dohlíží zkušení borci Sony Santa Monica, kteří před měsícem schválili nové věci a titul mohl vstoupit do alfa verze. Díky této skutečnosti se redaktoři IGN mohli podívat na hratelnou ukázku. Vidět tak můžete venkovní městečko s úchvatnou grafikou, stejně tak interiér domu a další věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama