Z deníčku šéfredaktora
Speciály Článek Z deníčku šéfredaktora

Z deníčku šéfredaktora

Michal Burian

Michal Burian

35

Co pro vás chystá redakce Zingu za články? Jaké máme plány a s čím počítáme? To a mnohem víc se dozvíte v tomto speciálním článku.

Reklama

Často mi posíláte e-maily a soukromé zprávy s dotazy, co pro vás v redakci Zingu připravujeme za články. Rozhodl jsem se proto, že jednou za určitý čas pro vás sepíšu speciální článek, v němž společně nakoukneme do blízké budoucnosti vašeho –doufám- oblíbeného herního magazínu. Nechci slibovat, že „Z deníčku šéfredaktora“ bude vycházet každý měsíc, protože záleží na tom, co se zrovna bude dít.

Právě v tuto chvíli se naskytla ideální příležitost sepsat tento článek. Za poslední měsíc se toho změnilo hodně. Největší viditelnou změnou je nový majitel. Zing.cz od ledna 2015 patří pod křídla herního obchodu GameExpres.cz. Chápu, že spousta z vás byla z této novinky překvapena a objevila se celá řada spekulací. Chtěl bych vás ujistit, že magazín Zing.cz pokračuje v nezměněné podobě a daří se mu velmi skvěle. V lednu jsme odstartovali speciální soutěž pro fanoušky PlayStation, na kterou se můžete těšit každý měsíc. Aktuálně soutěžíme o 3x roční členství na PS Plus. V dalších měsících budete moci vyhrát hry, příslušenství a další věci související s PlayStation, zejména s novou konzolí PS4.

Nemusíte se bát, na další platformy rozhodně nezapomeneme. Domlouváme pro vás další soutěže o hry a tematické věci, které je těžké jinak získat, nebo koupit. Zkrátka se máte v nadcházejících měsících na co těšit.

Více článků a zaměření na indie hry

Od ledna 2015 pro vás sepisujeme mnohem více článků. V recenzích se věnujeme i hrám, které nemají za sebou velkého vydavatele, který by do marketingu ládoval miliony dolarů, aby zajistil, že se o titulu bude mluvit. Tenhle směr se mi hodně zamlouvá a mohu vám dát své slovo, že v něm budeme pokračovat a nadále recenzovat různé menší, ale přesto zajímavé hry.

Dojde na ně i tento měsíc, ale pojďme to vzít hezky popořadě. V týdnu bychom měli obdržet PC verzi kooperační střílečky Evolve. Pokud půjde vše dobře a nenastanou nějaké problémy, tak si recenzi Evolve budete moci na Zingu přečíst v pondělí 9. února. Ondřej "ThainDegu" Zeman se už nemůže dočkat, až mu Evolve přistane ve schránce. V dosavadních betatestování nahrál spoustu hodin a na zhodnocení hry je plně připraven. Mezitím bude Ondra ještě válčit v Total War: Attila, aby vám svůj názor mohl přinést již 12. února, na kdy je stanoveno embargo.

V redakci netrpělivě očekáváme PS4 akci The Order: 1886 od Ready at Dawn a Sony, na kterou si brousí zubiska Filip "Filca" Němec. Oproti tomu Martin "Cvrnda" Cvrček a Jan "Honzas4400" Kalný se budou věnovat veřejné betě policejního spin-offu Battlefield: Hardline. Přineseme vám naše dojmy a připravíme se na březnovou plnou verzi.

Na recenzi máme domluvený rovněž horor Lucius II: Prophecy, zajímavou českou plošinovku Blackhole a rádi bychom omrkli i epizodické tituly Life is Strange a Resident Evil: Revelations 2. V mezičase se ještě dostane na náš rozhovor s Peterem Molyneuxem o hře Godus. Těšit se ale můžete na mnohem více, nechceme odrýt všechny naše karty. S jistotou vám mohu slíbit další soutěž, nezůstane pouze u jedné :-). Kromě soutěží také další články. Nechceme vás zásobovat pouze každodenními novinkami ze světa her, ale přinášet i vlastní články, ať už jde o recenze či dojmy z hraní, přesně tak, jak se nám to dařilo po celý leden 2015.

I přes veškerou snahu mám v deníčku jednu obrovskou červenou kaňku. Bohužel zatím nemáme Dying Light. Vypadá to tak, že si budeme muset počkat na vydání krabicové verze v Evropě, to proběhne 27.2. Nedokázala nám zatím pomoci ani česká Cenega.

Pokud máte nějaké otázky, ať už o hrách, Zingu nebo jednotlivých členech redakce, tak neváhejte a zeptejte se nás níže v komentářích. Najdeme si čas a odpovíme vám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama