Z deníčku šéfredaktora - úprava Zingu
Speciály Článek Z deníčku šéfredaktora - úprava Zingu

Z deníčku šéfredaktora - úprava Zingu

Michal Burian

Michal Burian

46

Nové prohlížení obrázků v galerii, změny v TOP obsahu nebo blížící se novinky.

Reklama

V minulém roce jsem pro vás sepsal dva díly článků pojmenované „Z deníčku šéfredaktora“. Dnes jsem se odhodlal k třetímu dílu a rád bych vás pravidelně seznamoval s děním okolo magazínu Zing.cz, který každý den navštěvujete. Tento díl bude o blížících se změnách, stejně tak úpravách, které jsme již aplikovali.

Jak jste si jistě všimli, před rokem se udála spousta změn. Zing.cz koupil obchod GameExpres.cz a GameExpres.sk, který se vloni v září spojil s Xzone.cz a společně vytvořily jeden z největších obchodů v České republice specializující se na prodej her a herního příslušenství. Toto spojení pro Zing.cz znamená velký potenciál do dalších let a hlavně máme jistotu, že se Zing.cz jen tak nezavře. V souvislosti s těmito změnami jsme před časem začali na našem fóru vyzvídat, jaké změny byste chtěli. K těmto změnám se právě dostáváme.

Pomalu Zing.cz vylepšujeme a měníme. V minulém měsíci proběhla změna horní části Zingu, kdy jsme upravili hlavičku a odstranili zastaralé menu, na které klikala jen malá část návštěvníků. Zároveň jsme odstranili jednu reklamní pozici. O víkendu jsme pro vás vylepšili prohlížení obrázků v naší galerii. Už nebudete otevírat každý obrázek zvlášť, abyste si ho prohlédli v plném rozlišení. Vyzkoušejte si novou galerii a napište nám do komentářů, jak se vám líbí.

Třetí velkou změnou - dle mého nejdůležitější - je úprava TOP obsahu, který vás má informovat o tom nejdůležitějším, co za poslední dny na Zingu vyšlo (recenze, preview, speciály, novinky, soutěže). Náš předešlý systém s třemi obrázky byl nepřehledný a zastaralý. V redakci nám nevyhovoval a často nás omezoval v naší každodenní práci. Od dnešního rána máme k dispozici čtyři pozice a navíc můžeme ovlivňovat, na co vás budeme upozorňovat. Mezi čtveřicí obrázků vždy naleznete pouze to nejdůležitější, co byste neměli přehlédnout.

Zing.cz budeme nadále upravovat a vylepšovat. V nadcházejících týdnech a měsících přijde na řadu mobilní verze (m.zing.cz), přes kterou budete moci sledovat videa nebo číst blogové příspěvky. Dále upravíme možnosti v editování komentářů, rozšíříme vaše profily o nové možnosti (např. se vám bude zobrazovat více ohodnocených her) a také změníme stávající systém hodnocení her, aby nedocházelo k tomu, že návštěvníci budou hodnotit hry, které ještě nevyšly.

Věřím, že se vám změny budou líbit a budete jich využívat. Pokud máte nějaké nápady, určitě zavítejte na naše fórum a napište nám o nich. Oceníme jakoukoliv zpětnou vazbu a každý nápad.

Závěrem dnešního článku vám ještě prozradím, že pro vás připravujeme další soutěže. Dali jsme si cíl, že vám chceme umožnit soutěžit o všechny očekávané tituly, které vyjdou. Máme již domluvenou řadu zajímavých soutěží. Tak nás nezapomeňte sledovat.

Michal "Miky" Burian šéfredaktor Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama