Zavzpomínejte si na Návrat do budoucnosti s novým autem do Rocket League
Rocket League Novinka Zavzpomínejte si na Návrat do budoucnosti s novým autem do Rocket League

Zavzpomínejte si na Návrat do budoucnosti s novým autem do Rocket League

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Back to the Future Car Pack vám dovolí si zajezdit v ikonickém stroji času.

Reklama

Mnohým určitě netřeba říkat, že 21. října letošního roku je víceméně významný den pro fanoušky nejen kultovní klasiky Návrat do budoucnosti. Ve druhém díle se totiž Marty vydával do budoucnosti a právě do 21. října 2015.

Něco takového se musí řádně oslavit a svůj podíl na tom všem bude mít i Psyonix se svým Rocket League. Ti totiž právě na ono datum připravují DLC balíček Back to the Future Car Pack, který vám dovolí usednout za volant ikonického stroje času - toho parádního DeLoreanu.

Z Redditu jsme se také dozvěděli, že auto bude mít své vlastní unikátní efekty. Kromě samotných ohnivých stop při jízdě s boosterem bude mít DeLorean zvednutá kola ve vzduchu stejně jako ve filmu a pokud vás někdo zničí, tak to bude vypadat, že jste dosáhli rychlosti 88 mil v hodině.

DLC balíček naneštěstí nebude zadarmo, ale jeho cena je vcelku triviální, protože stojí pouze necelých 50 korun (resp. 2 dolary). Na závěr se určitě ještě sluší dodat, že v průběhu tohoto měsíce také vyjde klasičtější DLC, které tvůrci chystají - Revenge of the Battle-Cars. A pokud by vám přeci jenom auto do Rocket League nestačilo, tak si nezapomeňte koupit Pepsi Perfect a zajít na Jaws 19, protože tentokrát je to „opravdu, opravdu osobní”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama