Zing briefing – DLC pro Borderlands 2, úspěch Defiance, Souls Sacrifice
Borderlands 2 Novinka Zing briefing – DLC pro Borderlands 2, úspěch Defiance, Souls Sacrifice

Zing briefing – DLC pro Borderlands 2, úspěch Defiance, Souls Sacrifice

Michal Burian

Michal Burian

6

Oznámen čtvrtý dodatečný balíček pro Borderlands 2, na Wii U nevyjde Madden NFL 25, Petroglyph Games chystají Deadscape, 30 minut ze Souls Sacrifice nová postava pro Injustice: Gods Among Us nebo analýzy nejnovějšího GTA V traileru.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Bleskově

DLC: Čtvrtým dodatečným balíčkem pro Borderlands 2 (PC, PS3, X360) bude Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, prozradilo uniklé logo. Gearbox následně DLC potvrdil a dodal, že vyjde 25. června za necelých 10 euro/800 MS bodů.

Injustice: Gods Among Us: Podle Xbox Live Marketplace zahrne další DLC pro bojovku Injustice: Gods Among Us (PS3, X360, Wii U) postavu Batgirl. Tu nakonec potvrdili sami vývojáři na oficiálním FB prostřednictvím obrázku.

Wii U ostrouhá: EA Sports letos nehodlá vydat Madden NFL 25 na konzoli Nintendo Wii U. Poprvé od roku 1991 tak bude Madden chybět na platformě od Nintenda. Loňský Madden NFL 13 vyšel pro Wii i Wii U.

Petroglyph Games (End of Nations, Battle for Graxia, Panzer General: Allied Assault, Universe at War: Earth Assault) si zaregistrovali ochrannou známku pro název Deadscape.

MotoGP 13: Italské studio Milestone představilo obal MotoGP 13 (PC, PS3, X360, PSV) a zároveň oznámilo, že brzy vyjde demoverze, kde si budete moci letošní ročník vyzkoušet v režimu Quick Race ve třech kolech.

Úspěch Defiance: Do masivně multiplayerové střílečky Defiance od Trion Worlds se zaregistrovalo již přes milion hráčů. Ti zabili více než 500 milionů hellbugů. Titul vyšel 2. dubna na PC, PS3 a Xbox 360.

Gamescom: Připravované Elder Scrolls Online (PC, Mac) bude hratelné na srpnovém Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, oznámila Bethesda. Gamescom proběhne od 22. do 25. srpna 2013.

Xbox 360: Za minulý týden se na Xbox Live nejvíce hrálo Black Ops 2, Minecraft, FIFA 13, Modern Warfare 3, NBA 2K13, Halo 4, Battlefield 3, Black Ops, GTA IV a Skyrim. Arkádovým titulům vévodí Minecraft, Poker Night 2, Terraria, BattleBlock Theater a From Dust.

PS4: Pořadatelům GameStop Expo 2013 se podařilo sehnat konzole PlayStation 4. Každý návštěvník si je tak v Las Vegas bude moci 28. srpna vyzkoušel.

30 minut z Vita rubačky Souls Sacrifice.

Patch: Vyšla nová aktualizace PC verze Call of Duty: Black Ops 2. [CVG]

Analýzy nejnovějšího traileru pro GTA V: Pokud umíte anglicky, tak právě pro vás si redakce Outsidexbox a GTASeries připravily analýzy nejnovějšího traileru zaměřeného na trojici hlavních postav: Michaela, Franklina a Trevova.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama