Známe herce, kteří si zahrají v Red Faction: Origins
Red Faction Novinka Známe herce, kteří si zahrají v Red Faction: Origins

Známe herce, kteří si zahrají v Red Faction: Origins

Michal Burian

Michal Burian

3

Televizní kanál SyFy odhalil obsazení v nadcházející filmové adaptaci Red Faction. Dočkáme se známých tváří z několika filmů, jako je například Terminátor nebo Hvězdná brána.

Reklama

Společnost SyFy odhalila, že v Red Faction: Origins si zahrají herci, které jsme mohli vidět v Terminator 2: Judgment Day, Stargate Universe, Torchwood, Battlestar Galactica nebo v The Tudors.

Gamefront dále přinesl informaci, že protagonistu Alexe Masona bude hrát Robert Patrick, znát ho mohou fanoušci druhého Terminátora, kde si zahrát T-1000.

Brian J Smith se stane synem Masona, hrál v seriálu Hvězdná brána, Matthew Scott. Mezi ostatní herce patří Gareth David-Lloyd (Torchwood - Ianto Jones), Kate Vernon (Battlestar Galactica), Devon Graye (Dexter) a Tamzin Merchant (The Tudors).

Co se týče samotného filmu, celé dění by mělo zabrat kolem dvou hodin. Scénář je z pera známého spisovatele a producenta Andrew Kreisberga (Warehouse 13, Fringe, Vampire Diaries). O samotný příběh se postaral Paul DeMeo (The Rocketeer, Flash, Viper, The Sentinel).

Samotný film bude mít okolo dvou hodin a bude se odehrávat pětadvacet let po událostech z Red Faction: Guerrilla a před chystaným Red Faction: Armageddon. V příběhu bude figurovat hrdina Jake, který se snaží najít svou unesenou sestru a pomstít se za vraždu své matky.

Red Faction: Origins se bude vysílat na televizní stanici SyFy v květnu aktuálního kalendářního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama