flatout-ultimate-carnage-super-hra
Blogy čtenářů Článek Flatout Ultimate Carnage - super hra

Flatout Ultimate Carnage - super hra

Libor Jary

Libor Jary

I když měl být tento video článek o Mincraftu, tak nebude. Je mi to líto, ale ještě nemám dostatečný materiál, který bych zde mohl nahrát. Za to vám,…

Reklama

I když měl být tento video článek o Mincraftu, tak nebude. Je mi to líto, ale ještě nemám dostatečný materiál, který bych zde mohl nahrát. Za to vám, ale mohu zkrátit čekání touto arkádovkou.

Flatout je totiž úplně odlišný od ostatních závodních her, ano je to sice arkáda, ale také závodní hra. Cílem kola je zničit, nebo alespoň poškodit vaše nepřátele co nejvíc to jde a přitom dojet na prvním místě. AI nepřátel se pohybuje na rovnici schopné a normální, ale ať se snažíte jak se snažíte vaši nepřátelé vás vždy dohoní když se jim pokusíte o únik. Tato funkce je stejná tak jako u NFS. Narozdíl od Flatoutu 2 zde máte o čtyři nepřátele navíc takže 12 a to už vám řeknu je pořádná řežba. Dále přibyly i dvě nebo tři auta. Jak už ve starém flatoutu, tak i v novém jsou tak zvané kaskadéřiny. Zde máte na výběr zvolit si jakoukoliv trať chcete a můžete jít pokořit nový rekord. Zevšeho nejvíce se zmněnila grafika a to ohodně k lepšímu a i čtyřjádrové athlony by s touto hrou měly velké potíže, ovšem záleží na tom jaké nastavení si vyberete. Já osobně mám hru na největší nastavení a hra mi běží kolem 30-60 fps. Myslím, že povídání o této hře stačilo a teď přejdeme k těm videím.

 

 

 

 

Když už jsem zde mluvil o těch kaskadéřinách, tak vám teď nějakou ukážu.

Máte rádi šipky? Neměli jste možnost si je zahrát a byli jste hodně naštvaní? Nevadí Flatout vás rychle vašeho zloství zbaví.

 

[embed]http://www.youtube.com/v/czIKGVLaWg4[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

Já se teď s vámi mohu jen rozloučit a v dalším díle se už můžete těšit na ten slíbený minecraft. Mám teď menší potíže s texturama, ale pustím se do toho co nejdříve to půjde. Takže se mějte pařmensky a užívejte her, dokud ještě jsou dobré a hratelné!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama