odhaleni-assassin-creed-revelations
Blogy čtenářů Článek Odhalení Assassin Creed:Revelations

Odhalení Assassin Creed:Revelations

To bylo indicií, to bylo narážek... a nakonec bude Revelations další „dvouapůltý“ díl ve stylu Brotherhood. Což rozhodně není špatné, zvláště, když se…

Reklama

To bylo indicií, to bylo narážek... a nakonec bude Revelations další „dvouapůltý“ díl ve stylu Brotherhood. Což rozhodně není špatné, zvláště, když se podíváme do Istanbulu, ale člověk po vší té pompě čekal trochu víc. Takže  hlavním hrdinou bude pořád Ezio, ale jelikož kráčí ve stopách Altaira . Ezio zamíří do Istanbulu, kde se zase rojí Templáři, tedy ti herní. Že se tak děje v srdci Osmanské říše je trochu paradoxní. Tvůrci slibují nové prvky, velká překvapení a zase o něco vylepšený multiplayer. Nechápejte nás špatně, Brotherhood považujeme za skvělý přídavek k sérii a Istanbul je krásné město, zvláště v této době, kdy zažívá rozkvět, ale nějak jsme po tom všem humbuku buď čekali víc anebo něco překvapivějšího. I když dáváte nápovědy, musíte si něco nechat v kapse. Hra vyjde v listopadu, snad na všech platformách současně. A vážně to nešlo oznámit normálně, když nejde o trojku?

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama