Counter-Strike: Global Offensive - osobní dojmy a preview
Blogy čtenářů Článek Counter-Strike: Global Offensive - osobní dojmy a preview

Counter-Strike: Global Offensive - osobní dojmy a preview

Dev Un-42

Dev Un-42

Po Dotě 2 mám další štěstí, že jsem dostal přístup do uzavřené bety tak vám mohu podělit o své dojmy. Takže Valve logo je stále scary hlavně jak se…

Reklama

Po Dotě 2 mám další štěstí, že jsem dostal přístup do uzavřené bety tak vám mohu podělit o své dojmy. Takže Valve logo je stále scary hlavně jak se hlava černocha otáčí, pardon pokus o horrorový moment jaksi do CS nehodí tak se raději zaměříme na něj.Začneme hlavním menu, které je doslova přepracované hlavně do podoby z Portalu 2 a po CS: Condition Zero má druhý soundtrack, protože je to stále beta, tak většina funkcí ještě není dostupná a to i ve hře kde máte možnosti buď hrát rychlý zápas s hráči, nebo si založit vlastní zápas jen s boty což mě trošku vadí, protože raději nejprve procházím mapy sám a pak teprve jdu na zápas.

 

Když už jsme u map, tak zatím jich je 5 předělaných klasik jako je starý známý Dust, Inferno, Train a Nuke. Mod je zatím jenom Defuse Bomb který zůstal nezměněn a můžete si zvolit buď normální Competive mod známý ze starších CS nebo pro nováčky nenáročný casual mod, kde se Kelvar a defusing kupují samy a vy si dokoupíte už jen zbraně.Je tu ještě i nový mod Demolition, což je vlastně DE jen s tím rozdílem, že zbraně nekupujete, ale hra vám zbraně přidělí. Většinou je to M4 Carabine (u teráků AK-47) a nožík. Stanoviště pro položené bomby je jediné a na základě toho, kolik protivníků zabijete, vám na další kolo hra vybera jiné zbraně. V tomto modu je nová mapa Lake, která připomíná mapu cs_militia a úseky z Left 4 Dead.Co se týče buy menu na nakupování zbraní tak to je přepracované do kruhového menu známé z L4D a Portalu 2 které mi upřímě moc nevyhovuje a ztrácím se v něm ale díky bohu že zbraně už nejsou přejmenované takže AK-47 se doopravdy jmenuje AK-47 a ne CV-47 no aby ne když tam není ani grafickej model zbraně takže se dá orientovat jen podle názvu.

 

Co se týče grafiky tak Source zaznamenal pořádný pokrok a v mapě de_dust dokonce vítr rozvíří prach podobně jako v Dear Esther, bohužel HW nároky pro můj komp jsou až moc krvavé a v nastavení nelze měnit detaily a vypnout stíny které jsou mimochodem povedené, jde měnit jenom rozlišení a antialiasing, snad se to doplní časem.Závěrem musím říct, že jsem s CS:GO celkem spokojen a mé předešlé obavy že to bude konzolovka ve stylu CoD vymizely, takže ještě zapracovat v optimalizaci a snad ještě předělat buy menu a pak už jen dodělat mapy, kde jsem zvědav, jak budou vypadat rukojmí. Takže pokud i vy už máte betu podělte se o dojmy v komentáři.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama