Humble THQ Bundle - 5 skvělých her téměř zdarma
Blogy čtenářů Článek Humble THQ Bundle - 5 skvělých her téměř zdarma

Humble THQ Bundle - 5 skvělých her téměř zdarma

Pánové z Humble Bundle se tentokrát vytáhli. Prakticky zdarma si díky nim můžete zahrát pecky od THQ jako Darksiders, Metro 2033 či Red Faction…

Reklama

Pánové z Humble Bundle se tentokrát vytáhli. Prakticky zdarma si díky nim můžete zahrát pecky od THQ jako Darksiders, Metro 2033 či Red Faction Armageddon. Chcete vědět, co budete potřebovat, abyste si mohli tyto hry v této jedinečné akci pořídit? Čtěte dál.

 

Co je to vlastně Humble Bundle?

Již dvakrát jsem na svém blogu psal o charitativní akci Humble Bundle. Organizátoři akce se vždy domluví s herními vývojáři a pak nabízejí balíček jejich her za neskutečně nízkou cenu s tím, že velká část výdělku půjde na charitu. Takto jsme se již měli možnost dostat k hrám jako je Shank, Super Meat Boy, Defcon a mnohé další. Když jsem ale objevil nejnovější nabídku, nechtěl jsem věřit svým očím. Tentokrát jsou totiž v nabídce hry od THQ, které by za normálních okolností stáli desítky dolarů.

 

Co je v nabídce?

Pojďme se společně podívat, co je v nabídce za hry. Ještě pro začátek bych upozornil na to, že zaplatit můžete absolutně libovolnou částku, za kterou se vám odemknou základní hry, tudíž stačí třeba jeden cent. Pokud chcete ale dosáhnout i na bonusovou hru, musíte zaplatit minimálně $5.70 . Ani to ale není žádná závratná cena, zvlášť, až vám prozradím, o jakou hru se jedná.

 

Darksiders

První hrou v nabídce je Darksiders, akční adventura z pohledu třetí osoby. Ve hře zaujímáme pozici jednoho z Jezdců Apokalypsy a sice Války. Hra kombinuje hádanky, průzkum lokací a boj velmi zábavným způsobem, díky kterému si na Metacritic vysloužila průměrné hodnocení 83/100, což je velice solidní.

 

 

Metro 2033

Druhou hrou, kterou v balíčku dostanete už při zaplacení jednoho centu, je Metro 2033. Postapokalyptická střílečka z pohledu první osoby s prvky survivalu. Poté, co se z celého venkovního světa stala neobyvatelná pustina, se přeživší usadili ve stanicích moskevského metra, které se nachází hluboko podzemí. A jak už to tak bývá, díky radiaci a ještě několika dalším věcem na tyto ukryté přezivší útočí mutanti, kteří mají obrovskou početní výhodu. A jako by to nestačilo, ani všichni přeživší lidé nedrží spolu, ale na nazazíme i na bandity, kteří neváhají povraždit jiné lidi jen pro vlastní prospěch. Pokud vám to přijde povědomé, tak je to možná tím, že hra je vytvořena na motivy stejnojmené knihy ruského spisovatele Dmitrije Gluhkovského. Od redakce zingu si Metro 2033 vysloužilo hodnocení 7/10 díky výtečnému příbehu, atmosféře a dobré grafice. Naopak drobnou nevýhodou jsou velmi vysoké HW nároky.

 

 

Red Faction: Armageddon

Tato hra je prozměnu střílečkou z pohledu třetí osoby, která se odehrává na Marsu a nabídne vám solidní porci velkolepé akce i zábavy. Vaším úkolem totiž nebude nic menšímo než zachránit Mars. Hra sází především na atmosféru, většina hry se odehrává pod povrchem a tak občas budete přemýšlet, jestli hrajete střílečku a nebo survival horor. Od redakce Zingu si tato hra vysloužila hodnocení 8/10, třešničkou na dortu je navíc podle mě kooperační mód.

 

 

Company of Heroes + datadisky Tales of Valor a Opposing Forces

Company of Heroes je trochu atypická real-time strategie odehrávající se ve druhé světové válce. Singleplayerová kampaň začíná vyloděním na pláži Omaha a umožní vám prožít si válku z pohledu spojeneckých sil. Hra byla oceňována za dobrou grafiku, autentické ztvárnění války a skvělou hratelnost. Také má velice zábavný multiplayer. Kombinace těchto věcí jí také vynesla nejvyšší hodnocení na Metacritic ze všech uváděných her a sice 93/100. Ke hře navíc dostanete i datadisk Opposing Fronts, který přináší dvě nové armády, nové kampaně a nové multiplayer režimy a datadisk Tales of Valor, který přináší též nové kampaně, jednotky, bojiště a schopnosti.

 

 

Bonusová hra: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third by se dalo charakterizovat jako taková ujetější verze Grand Theft Auto. Dostanete se tu do role vůdce gangu 'Svatých', kteří válčí o nadvládu nad městem Steelport s dalšími konkurenčními gangy. Hra je předevšim skvělý sandbox, poskytuje vám skutečně spoustu možností. Jen při samotném vytváření postavy máte k dispozici obrovské množství možností. V samotné hře je toho pak tolik co dělat, od vedlejších úkolů, hledání kolektorských předměrů až po můj oblíbený tuning aut. Kampaň je pak poměrně dlouhá a neskutečně bláznivá. Od skákání z letadla v tanku a vození živého tygra v autě až po ujíždění nepřátelům ve vozíku taženém otrokem z podniku, který nabízí všelijaké sexuální služby. Zkrátka dobře jestli někdo tvrdí o GTA, že je kontroverzní, asi nehrál Saints Row. Navíc, za plnění misí, ale i za driftování či zabíjení nepřátel ve volné hře dostáváte 'Respekt', kterým si odemykáte vyšší úrovně a můžete si poté kupovat různé vylepšení, jako například odolnost proti ohni či rychlejší přebíjení. A pozor, celou hru můžete hrát kooperativně s kamarádem a to včetně kampaně. A oba budete hrát za vlastní postavu. Tahle hra má jeden z nejlepších kooperativních módů, jaký jsem kdy hrát. Od redakce Zingu si hra vysloužila hodnocení 8/10. Tuto hru dostanete pouze, pokud zaplatíte více než $5.70, normálně by vás ale na Steamu stála 30 euro, takže mi to přijde jako velmi přijatelná cena.

 

 

Jak to tedy funguje?

Abyste si mohli tento balíček koupit, musíte mít buď účet na PayPalu, nebo můžete platit přes AmazonPayments či Google, ačkoliv u těchto nevím, jak to funguje. Zaplatit můžete libovolnou částku, avšak pokud chcete odemknout i Saints Row: The Third, musí převyšovat $5.70 . Peníze, které se rozhodnete zaplatit ještě můžete podle libosti rozdělit mezi THQ, charitu a Humble. To znamená, že například pokud se rozhodnete zaplatit oněch $5.70, můžete rozdělit peníze tak, že THQ dostane $2.50 za tvorbu her, na charitu půjde $2.50 a zbylých $0.70 dáte Humble Bundle jako dýško. Také se ale můžete rozhodnout podporovat pouze charitu a dát všechny peníze na charitu, nebo naopak na vývojáře. Je to pouze na vás. Podotýkám, že kdybyste hry kupovali po jedné na Steamu, stáli by vás dohromady kolem $200, takže těch $5.70 není žádná přehnaná cena. Jakmile zaplatíte, přijde vám na mail unikátní url adresa, na které budete mít jednak linky na stažení jednotlivých her a dále také klíč pro odemknutí hry na Steamu, abyste mohli využít všechny multiplayerové možnosti her. Pokud chcete udělat někomu radost, můžete při nákupu využít možnosti nákupu 'Gift Code', kdy vám přijde dárkový klíč, kterým můžete udělat radost někomu z kamarádů. No řekněte, nebylo by to pěkné, najít pod stromečkem hned 5 skvělých her od THQ?

 

Zbývá už jen odkaz: http://www.humblebundle.com/

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama