i-got-it
Blogy čtenářů Článek I got it!

I got it!

Michal Jinoch

Michal Jinoch

Po půl roce znovu nechám ožít můj již polomrtvý blog. Tentokrát to bude trošičku osobnější. Mnoho z vás asi ví, že jsem se účastnil komentátorské…

Reklama

Po půl roce znovu nechám ožít můj již polomrtvý blog. Tentokrát to bude trošičku osobnější. Mnoho z vás asi ví, že jsem se účastnil komentátorské soutěže s Tipsportem. Díky vám, čtenářům a hlavně aktivním členům fóra, jsem se nakonec přeci jen vyšvihl na první místo, které mi zajistilo možnost být komentátorem reálného hokejového zápasu. Mnoho z vás se mě ptalo, který zápas budu komentovat, kdy, kde a za jakých okolností. Dneska jsem dostal bližší info, a tak využiji stahování updatu WWE 13, jež recenzuji do sobotního dílu Indiana, abych se s vámi podělil.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/aYA2tV3V0bM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Můj vítězný komentář. Kvalita zvuku je zaviněná někde na cestě FB aplikace > YT.

 

V podstatě jediné právo výherce, které jsem využil je výběr jednoho z týmů, který chci komentovat. Logicky to pro mě byly Pardubice! A to jak z hlediska dostupnosti, tak samozřejmě také z hlediska znalosti týmu, jelikož Pardubice znám jako své boty. Ano, mnozí z vás podotknou, že teď spíše hokej nehrají, ale mohu oponovat s názorem tím, že při minulé výluce na tom Pardubice byly stejně a následně slavily titul!

Dneska jsem dostal e-mail s prvními instrukcemi. Byl jsem tázán, zda by mi vyhovoval termín 9. prosince, tedy poslední hrací den před reprezentační pauzou, a já samozřejmě souhlasil, jelikož se na „svojí výhru“ těším jak malej Jarda (ne Jágr). Budu tedy komentovat zápas Pardubice – České Budějovice. S výběrem Tipsportu jsem spokojený.

 

Článek TIPRSPORTU o mém vítězství

 

Kromě samotného zápasu je součástí mé výhry také komentátorská příprava společně s Jiřím Nikodýmem. Jirka je dlouholetým komentátorem velkého množství sportovních odvětví. Sami víte, že moc nemám v lásce hokejové komentátory mimo ČT, ale Jirka je právě jeden z těch, kterého mám rád třeba i kvůli tomu, jak držel kvalitu Eura 2008, které vysílala Prima. Co znamená komentátorská příprava, vám neřeknu. Ale sám si již začínám pomalu shromažďovat informace na XY A4ek, abych toho byl schopen sdělit lidem co nejvíc. Chtěl bych se ale samozřejmě co nejvíce věnovat hře samotné. Bude to ale sakra rozdíl oproti NHLku. Hlavně v délce komentování. Jeden zápas NHL je odehraný za 20 minut, přičemž na zimáku v Pardubicích strávím minimálně 3 hodiny. Spíš bych to přirovnal ke komentáři FIFA turnaje na MČR v PC hrách.

Takže kdo bude mít zájem, tuto neděli v 17:00 nahoďte TVTipsport a zápas Pardubice – České Budějovice. Budu se snažit nezklamat vás, ale hlavně si to užít!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama