seznamovaci-uvod
Blogy čtenářů Článek Seznamovací úvod

Seznamovací úvod

Jelikož jsem byl vychován jako člověk, který se zná ke společenským mravům velice dobře je mou povinností se vám představit. Ahoj. Jmenuji se Jindra a…

Reklama

Jelikož jsem byl vychován jako člověk, který se zná ke společenským mravům velice dobře je mou povinností se vám představit. Ahoj. Jmenuji se Jindra a zde na stránce zing jsem se zaregistroval původně pouze kvůli vyjádření svého názoru na dané hry. Avšak postupem času jsem zjistil, že zde existuje něco ve formě vlastního blogu kde může kdyždý napsat svůj článek. Tato funkce se mi velice zalíbila a tak jsem se rozhodnul, že jí využiji a podělím se svámi "Zkušenějšími" uživateli těchto blogů o své myšlenky a názory. V budoucí době plánuji psát články týkajících se spíše obecných témat. Herní recenze zatím neplánuji. Každopádně pokud se vám budou mé myšlenky a názory líbit budu rád.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama