krogan-ze-zkumavky-cast-druha
Blogy čtenářů Článek Krogan ze zkumavky-část druhá

Krogan ze zkumavky-část druhá

Protože pochybuji že si tady vůbec někdo pamatuje první část, jelikož jsem ji napsal tedy hodně dávno, tak sem dávám na ni odkaz…

Reklama

Protože pochybuji že si tady vůbec někdo pamatuje první část, jelikož jsem ji napsal tedy hodně dávno, tak sem dávám na ni odkaz (http://chipsonator.zing.cz/clanek/1619/krogan-ze-zkumavky-cast-prvni)

 

V hangáru zavládlo ticho. Grunt se podíval na svého mrtvého soka, vplivl mu do tváře. "Čekal jsem něco víc, od čistokrevného krogana". Rozhlédl se kolem sebe, všichni krogané mlčely. Avšak když se připravoval odejít, začaly všichni v hangáru křičet. Začali ho oslavovat. "Skvělej boj na krogana ze zkumavky! Pěkně jsi ho roztrhal". Dokonce pár kroganů k němu přišlo a poklepalo ho po rameni.

 

Kovové dveře hangáru se otevřeli, a do vnitř vztoupili další čtyři krogané. "Ty, půjdeš snámi", řekl nejurostlější krogan, jehož tělo pokrývalo mnoho jizev a ukazoval prstem na Grunta. "Urdnot Wreav si tě přeje vidět. Tak to ho nenecháme čekat" odpověděl Grunt. Ale ještě předtím než se připojil ke čtveřici kroganů, sehnul se ke svému mrtvému sokovy a vzal si jeho nůž. "Suvenýr" řekl Grunt suchým hlasem.

 

"Co mi vůbec Wreav chce"? Otázal se Grunt nejurostlejšího krogana, který měl ty zbylé tři očividně pod dohledem. "Všchno se dozvíš mládě neboj". Zrovna procházeli přes tržiště, kde se ostatní krogané handrkovali o zbraně, termální zásobníky, granáty a různá vylepšení. "Potřebuje brokovnici abyste mohli turiany zbavovat jejich hnusných obličejů? Tak to se zastavte u nás, máme nejlepší výběr brokovnic a jejich modifikací na celé Tuchance" ozývalo se z druhého konce tržiště. Grunt se svým doprovodem zrovna míjely obrovský stan ze kterého se linula vůně čersvého masa. "Děláme ty nejlepší pyjaky v celém systému" a jelikož byl celý stan plný kroganů, kteří otrhávaly pyjačí kosti, tak to bude nejspíš pravda pomyslel si Grunt.

 

Eskorta dorazila s Gruntem k velkým kovovým dveřím. "Dovnitř jdi sám, já a mí chlapci máme ještě něco napráci, ale neboj se mládě, není to naposled co se vidíme" s těmito slovy tam nejurostlejší krogan nechal Grunta stát, a on a jeho družina se vydali směrem zpět k tržišti. Grunt udělal pár kroků vpřed a mohutné dveře se otevřeli. Místnost to byla velká, a náchazelo se v ní velké množství kroganů, vojáků kroganů. Grunt vešel dovnitř.

 

Většina kroganů si chystala své zbraně a brnění. Uprostřed místnosti stál velký stůl a na něm se nacházela holografická mapa. Kolem mapy stáli tři krogani. Jedním z nich byl Wreav. "Tak tady jsem" řekl nezaujatě Grunt. Wreav i zbylí dva krogani se otočily. "Tak tady pak máme našeho krogana, který zabíjí mé muže na potkání" řekl Wreav a na tváři měl úsměv. "Máš štěstí že jsi schopný voják, jinak bych ti urval všechny čtyři koule, nechal je tě sežrat, pak bych ti vydloubal oči, pochcal tě, poté bychom tě zavezli do divočiny a nechali tě tam chcípnout. Ale jak jsem řek jsi schopný voják, tedy myslím že jsi kurevsky výborný voják a proto ti dám šanci odčinit vraždu jednoho z mých mužů. Poslouchám" řekl Grunt s klidnou tváří. Wreav ukázal prstem ať jde ke stolu. "Tenhle zkurvysyn se jmenuje Xoran" ukázal Wreav na krogana po své pravici. Krogan byl menšího vzrůstu, vlastně to snad byl nejmenší krogan, kterého Grunt za svůj život viděl. Ale o to byl mohutnější. "Xoran povede tým A, tým B do kterého patříš ty-jako náhrada za mého muže-povede tenhle starej bastard jménem Oggard"a ukázal na krogana po své levici. Oggard měl několik jizev, nejvíc se jich vyskytovalo na jeho krku. "Hm takže jde o nějakou válečnou operaci, zvbudil jsi mou zvědavost Wreave" řekl opět zcela klidným hlasem Grunt.

 

"Pro tebe Urdnot Wreav mlaďochu" odpověděl s úsměvem na tváři Wreav. "Jsi si jistý Wreave že je dostatečně schopný? Přeci jen je to krogan ze zkumavky a je příliš nedisciplinovaný". Vmísil se do jejich rozhovoru Oggard. Grunt reagoval zavrčením. "Klid Oggarde, přece necheme aby poslouchal naslovo jako Asarisjké paninky, to by nebyl ani krogan a k té zkumavce, jsou i horší věci, například krogani jen ze třemi koulemi. Když myslíš Wreave, ale pokuď se něco posere a tenhle v tom pojede... Klid Oggarde, jsem přesvědčen že mlaďoch nic neposere, tedy aspoň ve svém zájmu že mlaďochu" Wreav pohlédl Gruntovy přímo do očí. "Můžete se na mě spolehnout že nic neposeru, jako že mám větší koule než vy tři dohromady" odvětil Grunt. "Ten chlapec se mi líbí, je správně drzej, žádnej sráč na krogana ani vližprdel, takže nehrozí že by v té zkumavce do něj namíchali něco ze Salariana" řekl pobaveným hlasem Xoran. Wreav se pousmál a na Oddgardovy bylo vidět že by nejraději Grunta na místě zastřelil. "Přejděme tedy k plánu" řekl klidným hlasem Wreav.

 

"Vaším cílem je jeden z táboru Blood Packu, který se jaksi odmítá podřídit nám Urdnotům. Tým A má na starost infitraci tábora a únos jejich dětí a samic. Tým B bude mít zaúkol přímý útok, a tím pádem umožní týmu A jednoduší infiltraci. Jinak řečeno ti pravý krogani budou bojova zatímco ti kteří se plíží ve stínu budou unášet malé smrady a staré ženský" Slova pocházela od Oddgarda a byla směrovaná Xoranovy. Xoran přijal Oddgarovy řeči s úsměvem a okamžitě reagoval "no to víš někdo se jako pravý krogan už narodí a nemusí si nic dokazovat, a někdo si to musí dokázat tím že se bude vrhat proti brokovnicím a raketometům". Wreav, Oddgar i Xoran se zasmáli.

 

"Nuže ty zmutovaná sperimie ze které se vyklubal krogan, jsi připraven na akci" zeptal se pohrdavím hlasem Oddgard Grunta. "To si piš, ti vyzáblino a napodobenino krogana. Já toho kluka mám vážně rád" řekl Xoran a opět se začal smát.

 

V Galaxii je mnoho nebezpečních míst. Omega, Illium, Noverie a mnoho dalších míst, ale nejnebezpečnější je Tuchanka a to především v tu dobu, když krogani bojují proti sobě-a čím víc kroganů proti sobě stojí, tím je to horší.

 

PS: Pokuď jste to přečetli celé, tak díky za pozornost a jakýkoliv komentář potěší.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama