Moje nejočekávanější hry tohoto roku
Blogy čtenářů Článek Moje nejočekávanější hry tohoto roku

Moje nejočekávanější hry tohoto roku

Co dodat ? Doufám, že se vám bude můj seznam tří nejčekanějších her líbit.

Reklama

Co dodat ? Doufám, že se vám bude můj seznam tří nejčekanějších her líbit.

3.Bioschock Infinite

Bioschock mně vždycky zaujímal a taky bavil kvůli umělecké stylizaci celé hry, a to hlavně druhý díl, kde jste si mohli zahrát za big daddyho. Třetí díl je pro mně napětím očekávaný, protože se zde nebude hrát ve městě rapture, ale ve městě Columbia, které je v oblacích a to je jeho hlavním lákadlem. Zároveň je ale otevřený svět otevřený mnoha konspiračním teoriiím, protože by se ve hře měly objevit kolejnice, díky nimž budete cestovat vzduchem, zároveň to ve mně vyvolává nepokoj, protože pokud vím, tak střílečeky s otevřeným svěem nikdy nebyli nejvýdělečnější a nejlepší, ikdyž třeba samotné GTA si získalo velký obdiv. Vítaná je jistě změna lokace a tudíž nápaditost plánovanách bossů, jako je například washington s rotačákem, který na mně působí vzhledem k Bioschocku správně a ulítle. Já si tedy počkám na recenze a nebudu si nic předobjednávat, abych předešel tomu, že mně to kvůli otevřenému světu nebude bavit a nechám si ujít steelbook.

2. Arma III

Jedním ze snů každého kluka je jistě stát se hrdinným vojákem, jenomže to většinou nevýjde, protože si uvědomíte, že nepůjdete na smrt a budete spíše studovat na vysoké. Pro neznalé abych uvedl proč je takový hazard do války jít. V reálném životě nemáte žádné HUD a nemáte počet životů, které si můžete doplňovat lékárničkou, ale střela do jakéhokoliv údu je zdrcující a mnohdy, kdyby nebyli medici, tak i smrtelná. Stačí jenom pomyslet na jatka první světové války, kdy vás zásah do ruky stál většinou ruku a i život. Dnes můžeme zajásat, že nás ten zásah většinou stojí jenom pár dní v nemocnici. Nebudu mluvit o pravděpodobnosti čistě smrtelného zásahu třeba do hlavy. Dnešní kulky nejsou navíc dělané na to, aby zabíjeli, ale aby zaměstnali všechny členy týmu raněnými kamarády. Proto je jít do války nebezpečné a nejlepší asi je vyzkoušet si ji v monitoru. Předchozí díly Army mně nezaujali, protože, abych to uvedl na pravou míru, moje snaha ve Flashpointu dopadla tragicky, proto je pro mně třetí díl Army rána z čistého nebe, ano, válka bude konečně hratelná i pro normální smrtelníky.

1. Metro: Last light

Co dodat, první díl mně chytl svým zpracováním z knižní podoby, také dabingem namluveným rusky a hodně dobrou grafikou s nepoměrně dobrým gameplayem a designem levelů, kde mně zaujal hlavně povrch, ikdyž jsem musel překonat některé bugy, tak čekám na další díl Metra a když bylo oznámeno, že THQ končí, byla to pro mně špatná zpráva. Naštěstí se mraky ohledně vydání nakonec osvětlily a každým dnem čekám na nové Artyomovi příběhy z ruského metra a bojování proti hordám mutantů s kompletně úžasnou grafikou a příběhem, ikdyž od něho nevíme zatím, co očekávat, když není podle knížky, dále se těším na ruský dabing. Není co dodat. jdu předobjednávat.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama