Preview Remember me
Blogy čtenářů Článek Preview Remember me

Preview Remember me

Preview Remember me

Reklama

Úvod

Capcom vydal 4. června akční adventuru Remember me pro PC, PS3 a Xbox 360. Tuto hru pohání Unreal Engine 3. Podle traileru a krátkého gameplaye jsem usoudil, že tuto hru raději obejdu, ale nestalo se. Této hře jsem dal šanci a vážně si ji zasloužila. Po odehrání pár misí mě děj natolik vtáhnul, že jsem se od architektonicky zajímavého světa nemohl odpoutat několik hodin.

Děj

Samotný děj je zasazen do roku 2084 v Neo-Paris a vládne zde korporace zvaná Memorize. Tato korporace vynalezla mozkový implantát Sensation Engine (Sensen). Ta má na svědomí vymazání paměti hlavní postavě Nilin (memory hunter), která se bude snažit utéct z laboratoře, ve které začínáte hned v nulté episodě a budete se snažit svou paměť dostat zpět. K tomu Vám dopomáhá tajemná osoba jménem Edge.

Bojový systém

Bojové techniky si postupně odemykáte a sestavujete tak, jak Vám vyhovují. Dále budete mít k dispozici různé schopnosti jako zvětšení síly, dočasné poškození paměti protivníků, atd… Mezi první „bosse“ patří X-mas, který má hotové Vánoce z toho, když mu vejdete do ringu.

Úpravy paměti

Systém úpravy paměti zde funguje tak, že se Vám napřed promítne událost. Poté ji přetáčíte a hledáte věci, které byste pozměnily, aby se stala věc, kterou máte za úkol udělat. Postava tak např. zabije v paměti svou ženu a zastřelí se. Žena pak s ochrankou najde manžela mrtvého v jeho kanceláři.

Zajímavosti

Muziku pro Remember me vytvořila dvojice Olivier Deriviere a John Kurlander. / Původně se měla tato hra plného soubojů a šplhání jmenovat Adrift a její vývoj se datuje už od roku 2008. / O hlas Nilin se postarala Kezia Burrows. / Misi z úplně prvního gameplaye zde nenajdete.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/hq0MGHLmiN0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama