Telltale vydalo první epizodu druhé sezóny The Walking Dead jak to zvládli ?
Blogy čtenářů Recenze Telltale vydalo první epizodu druhé sezóny The Walking Dead jak to zvládli ?

Telltale vydalo první epizodu druhé sezóny The Walking Dead jak to zvládli ?

Jen tak úvod bych chtěl říct že jsem skalní fanoušek The Walking Dead a proto bych byl rád kdyby šli komentáře že TWD je blbá hra, stranou Děkuji. Tak…

Reklama

Jen tak úvod bych chtěl říct že jsem skalní fanoušek The Walking Dead a proto bych byl rád kdyby šli komentáře že TWD je blbá hra, stranou Děkuji. Tak co se vám vybaví když se řekné apokalypsa: Mnoho filmů, konec světa, ale PC hráčum populární serie The Walking Dead a Telltale přichazí s novým dílem konkretně s The Walking Dead Season Two. Každopádně v druhé serii už nebude žadný Lee nýbrž už poměrně starši Klementýnka která bude muset hodně rychle dospět aby se poprala s postapokalystickým světem. už o začátku hry vás hra hodí před krutou věc a děj vás nechá přikovaného na židli. První epizoda se jmenuje All That Remains a pokud nebudete umírat zvladnete jí za hodinu a půl což je na druhou stranu škoda že je epizoda tak krátka když jsem hru hrál připadal jsem si jako bych Klementýnčin život prožíval, hra bude Klementýnce házet pod nohy kde jaké překážky. Ve hře se budou vyskytovat QTE (Quick Time Event) které nejsou zas tak těžké stačí rychlé zareagovat a pokud to nezvládnete hodí vás to na začátek pasáže a můžete od znova. Graficky je hra ve směs stejná ale nestěžuju si. Do hry bylo zakompováno ovládaní ze hry The Wolf Among Us kdy musíte pohnout myší doprava nebo doleva. Epizody by měli vycházet mezi čtyřtýdenním až šestítýdenním intervalem nemůžu se dočkat další epizody.

ROZHODNUTÍ Z PRVNÍ SÉRIE                                                                                                                                                                                                                   Telltale říkalo že váše rozhodnutí z první série a 400 dní bude ovlivňovat příběh druhé serie ale v první epizodě se příběh moc neovlivňoval, ale věřím že v dalších epizodách se bude něco dít a budu toho litovat.

VÁŠE OSOBNOST                                                                                                                                                                                                                           V první sezoně jste si mohli vybudovat Leeho osobnost mohl jste být rozumnej chlápek nebo agresivní a na všechny být nepozitivní atd. I v druhé sezóně můžete být malá roztomilá Klementýnka nebo pěkně drsná holka která na lidí nebude dvakrát příjemná.

PC Minimální požadavky na systém

  • OS: XP Service Pack 3
  • Procesor: Core 2 Duo 2GHz nebo ekvivalentní
  • Paměť: 3 GB RAM
  • Místo na pevném disku: 2 GB prostoru zdarma
  • Grafická karta: ATI nebo NVidia karty w / 512 MB RAM (Nedoporučuje se pro Intel integrovanou grafickou kartou)
  • DirectX ®: Direct X 9.0c
  • Zvuk: Direct X 9.0c zvukové zařízení

PC Doporučené systémové požadavky

  • Procesor: Core 2 Duo 2.3 GHz nebo ekvivalentní
  • Paměť: 4 GB RAM
  • Grafická karta: ATI nebo NVidia karty w / 1024 MB RAM

Mac Minimální systémové požadavky

  • OS: Snow Leopard (10.6.x)
  • Procesor: 2.3 Ghz Intel
  • Paměť: 4 GB RAM
  • Místo na pevném disku: 2 GB prostoru zdarma
  • Grafická karta 512 MB Nvidia nebo ATI: Grafické karty
  • Další: Nedoporučuje se pro Intel integrovanou grafikou nebo Mac Minis nebo MacBooky další generace
Telltale vydalo první epizodu druhé sezóny The Walking Dead jak to zvládli ?

Verdikt

TWD Season 2 je každopádně dobrou hrou která překvapuje svou atmosférou a perfektně napsaným příběhem. Postavy jsou líp vykreslené a hra má dobré herecké obsazení

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Perfektně napsaný příběh
Pěkná mimika postav
Výborná atmosféra
Dobrý Dabing
Občasné Bugy
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama