Kingdom Come Deliverence: Hra plná epických momentů BUGfest 03/2K18
Blogy čtenářů Článek Kingdom Come Deliverence: Hra plná epických momentů BUGfest 03/2K18

Kingdom Come Deliverence: Hra plná epických momentů BUGfest 03/2K18

Playman ...

Playman ...

O KCD bych toho mohl napsat mnoho. Ale jsem jenom línej hráč a mám na práci důležitější věci než psát recenze na svůj hobby koníček Jménem Zing.cz a…

Reklama

O KCD bych toho mohl napsat mnoho. Ale jsem jenom línej hráč a mám na práci důležitější věci než psát recenze na svůj hobby koníček Jménem Zing.cz a blog „GEEKOLOGY & NERDONOMETRY: FOR GAMERS BY GAMER“. Proto to za: A: Není recenze a za B: Kecám, je to prostý článek o nedokonalostech hry KCD a koho to zajímá, nechť čte dále.

 

Tohle je asi jeden z posledních mých článků na těchto stránkách. Ikdyž psaní mě neskutečně baví, nicméně bavit a živit jsou dvě rozdílné věci a vy jako mladej člověk musíte zvažovat - do čeho svůj čas a tím i život vložíte. Nicméně odbočuju od tématu. "Kingdom Come Deliverence: Hra plná epických momentů BUGfield03/2018" Proč je to hra plná chyb a bugů? Proč je to hra, která nešla dohrát ani po 60 mých odehraných hodinách? Proč bylo jenom 20 testerů? A jsem já normální hráč? Mnoho otázek, mnoho odpovědí. Pokračuji v tomto textu další den, je nečas, kdy slušní "normální" pracující lidi spí.

 

NPC chůze špatná AI

 

Fakt, jak ty NPC hrozně chodí a narážejí do okolní vegetace. Někdy se i seknou! A poté jakýmsi teleportem se přesunou přes celou mapu tam, kde mají zázračně být. No hrůza a děs! Mohli jste mít 9/10 hru, vy jim ale dáte do AI tu nejhorší trasu a potom si z té hry uděláte bug fest kdy to shodíte až na 7/10 a místy i na 5 / 10 hru. Což je strašná škoda a věřím že do roka a do dne tyto obrovské nedodělky a nepřesnosti opravíte. Ano, tohle tam již nemělo být dávno před ostrém vydání samotné hry. A ne, neodpovídáte na zaslané emaily. Jediné co ve Warhorse sledují je fórum hry Kingdom Come Deliverence. Což je asi škoda. Na druhou stranu pokud již pilně pracují na datadisku KCD a novém případném dílu - je jim z mojí strany rázem vše odpuštěno.

 

Proč to takhle dopadlo?

 

Ale příběh se vám povedl téměř dokonale. AI je špatná a sama si vybírá ty nejhorší trasy. Proč pana ptáčka nutit chodit po nudných cestách, když mu můžeme zadat aby chodil punkovou vegetací?! A sekl se o strom to je vám ale sranda. VIZ screenshoty zde.

 

 

Jeden bug či nedokonalost ihned vývojářům odpustíte. Co ale odpustit nelze je fakt, že to tam takhle nechali až do finálního vydání a nejen to, i přes patche opravné to tam nechávají pořád a stále.

 

Dalo by se říci, že KCD je pro mne přelomovou hrou. Skoro až větší herní událostí jak Zaklínač III. a Far Cry 5 dohromady. Tedy ona by taková i byla, nebýt těch otravných chyb a nedokonalostí. Nicméně žádná hra za posledních deset let, za poslední herní dekádu jinak řečeno - mě nedokázala tak emočně vybít, jak v pozitivním slova smyslu, tak v tom negativním.

 

Byly zde momenty, kdy jsem se upřímně od srdce smál a svým humorem mě hra někdy opravdu dostávala, (spoiler, kněz nachcaný jak mraky a jeho mise s ním) ale to, že jsem nemohl hru dohrát jenom díky bugu, který mi uměle hru natáhl nejméně o 10 - 15 hodin, to mě dostávalo negativně. A vývojářům na email se ani nepokoušejte psát - je to bezpředmětné, musíte si pomoci sami. Anebo počkat na nový patch. Či pokud jste technicky zdatní - pokusit se odsledovat, co braní hře ve správném fungování - a načtení dobrého savu, a svým hraním se nechat vyhodit z kláštera. Jinak narazíte na věc, která se stala mě: Hra vás považuje i přes to, že jste z kláštera již dávno uprchli za mnicha a nenechá vás načíst, takže ikdyž z tábora utečete, tak vás potká nikdy nekončící načítací obrazovka / loading screen. Takže se necháte z kláštera hezky vyhodit a seberou vám klíč. A hra potom je možné i dohrát. Naštěstí.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama