Just Cause film má svého režiséra
Filmy/Seriály Just Cause Článek Just Cause film má svého režiséra

Just Cause film má svého režiséra

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7

Připravovaná filmová akce se hýbe dopředu.

Reklama

S velkými filmy podle populárních videoher to je velice těžké. Když se někdy taková adaptace objeví, tak se povětšinou jedná o dílo nepřílišných kvalit a snad kromě nedávného Ježka Sonica, rebootovaného Tomb Raidera a prvního Silent Hillu všechny spadají do kategorie podprůměr či nejlépe průměr.

Toto "prokletí" se za nějakou chvíli pokusí prolomit připravovaný film Uncharted, s jehož natáčením se nedávno po letech konečně začalo.

Nicméně u společnosti Constantin Films taktéž připravují svou videoherní adaptaci, kterou bude akčňák na motivy herní série Just Cause.

Snímek se momentálně nachází v pre-produkci, avšak nedávno získal svého režiséra, jímž se stal Mike Dowse (některé díly Future Mana či Preachera). Ten se pak přidává ke scénaristovi Dereku Kolstadovi (John Wick série), kdy společnými silami se nám pokusí přinést vysokooktanovou akci, kde se hlavní hrdina Rico Rodriguez vydá na nebezpečnou misi, jíž je zničení žoldácké organizace The Black Hand.

Na obsazení hlavní postavy se prozatím stále čeká, avšak spekulační volbou je Jason Momoa, tedy představitel filmového Aquamana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama