Tvůrci Bulletstormu parodují Call of Duty
Bulletstorm Novinka Tvůrci Bulletstormu parodují Call of Duty

Tvůrci Bulletstormu parodují Call of Duty

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Parodie nevidíme v herním průmyslu zas tak často, ale když už, tak jde o naprostou bombu. People Can Fly a jejich Duty Calls to dokazuje.

Reklama

Jak už název vypovídá, Duty Calls otevřeně paroduje Call of Duty a slouží jako reklamní hra pro Bulletstorm. Zesměšňuje snad všechny důležité prvky pro celou sérii, a tak v něm potkáte třeba tupé nepřátele, kteří na vás řvou „Střel mě, já jsem přece taky nepřítel“.

Nelíbil se vám v MW2 slow-motion režim? Duty Call nezapomnělo ani na něj. Korunu tomu nasazuje občasné zvýšení levelu, ale nejde o obvyklé hodnosti jako třeba poručík nebo kapitán. V Duty Calls vás povýší na neuvěřitelné hodnosti, třeba Sergeant Sergeant Master Sergeant Shooter Person.

Nedostatkem může být akorát délka kolem pouhých čtyř minut, ale na druhou stranu, Duty Calls je k dostání zdarma na oficiálním webu hry, takže bychom si neměli stěžovat. Pokud ale nechcete stahovat soubor o velikosti cca 800 MB, třeba vám bude stačit video níže. Je vidět, že v People Can Fly neví, co roupama dělat, a i když nemáme nic proti Call of Duty, tohle jim schvalujeme.

Níže ještě naleznete minimální hardwarové nároky:

Operační systém: Windows XP SP2+, Windows Vista nebo Windows 7 Procesor: Single Core 2.0+ GHz Grafická karta: NVIDIA 6200+ nebo ATI Radeon 9600+ Operační paměť: 512 MB RAM Zvuková karta: kompatibilní zvuková karta s Windows DirectX: DirectX 9.0c Místo na disku: 8 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama