Metro 2034 je na cestě, a k tomu ve 3D
Metro 2033 Novinka Metro 2034 je na cestě, a k tomu ve 3D

Metro 2034 je na cestě, a k tomu ve 3D

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Pokračování post-apokalyptické akce Metro 2033 je podle THQ již ve vývoji. A aby toho nebylo málo, dorazí rovnou ve 3D.

Reklama

V rozhovoru pro CVG na výstavě E3 přinesl Danny Bilson z THQ skvělé zprávy. Metro 2034, očekávané pokračování hororové post-apokalyptické FPS, doplní čtveřici titulů, jež využívají 3D technologii nVidie. „Metro 2033 ukazujeme ve 3D právě teď, je to jedna z hlavních prezentačních demoverzí společnosti,“ řekl Bilson.

„Budeme také dělat 3D verzi Metro 2034, pokračování původní hry. Rozhodně nás to bude něco stát, my ale ušetříme slušnou částku. Tyto hry jsou finančně velmi rozumné, jsou vyvíjeny v Kyjevě.“

Mezi další hry vydavatele s 3D technologií patří např. De Blob 2: The Underground (který výjde v březnu příštího roku) a také 3DS verze městské akce Saint´s Row.

„Někteří lidé nechápali, proč jdeme na trh s pouze pár procenty úspěchu,“ dodal Bilson. „Je to ale především o skvělé hře a o marketingu. Riskujeme málo za cenu vysoké kvality, ale samozřejmě budeme muset sledovat, jak bude trh růst.“

Skvělé, do tunelů se s baterkou vrátíme rádi. Abychom se zatím nenudili, slibuje THQ brzké DLC pro Metro 2033, které přidá do hry nové zbraně, achievementy a herní mód Ranger. Pokud jste zatím nestihli naši recenzi na tuto skvělou hororovou akci, můžete tak učinit právě zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama