MotorStorm: Apocalypse – závod po střeše hroutícího se mrakodrapu
MotorStorm Novinka MotorStorm: Apocalypse – závod po střeše hroutícího se mrakodrapu

MotorStorm: Apocalypse – závod po střeše hroutícího se mrakodrapu

Michal Burian

Michal Burian

5

Matt Southern, ředitel ve studiu Evolution, odhalil na oficiálním PlayStation blogu jednu zajímavou trať z MotorStorm: Apocalypse. Pojďme se na ní podívat + nová galerie.

Reklama

Je to již pěkná doba, co jsme naposledy oficiálně slyšeli o závodech MotorStorm: Apocalypse, což přiznal i Matt Southern a řekl, že se všem fanouškům tým omlouvá, tvrdě prý pracovali na vývoji hry. Southern vše dnešním dnem napravil, když na oficiálním PS blogu odhalil novou trať a prozradil několik podstatných detailů.

Díky přírodní katastrofě, která postihla město, v němž se hra odehrává, se mohli tvůrci zaměřit na destrukci a nabídnout stále se měnící prostředí ovlivňující průběh každého závodu. Southern představil trať nesoucí název Skyline, přezdívaná také jako “the Blockhopper” nebo “Vertigo Redux”. Když budete na této trati závodit, zažijete opravdu extrémní situace. Závod se totiž odehrává na mrakodrapu, který má porušenou statiku a postupně se hroutí k zemi. Vy však musíte vyhrát za každou cenu, vyvarovat se kolizím a využívat ku prospěchu množství skoků a ramp, pomocí nichž se dostanete z jedné budovy na druhou.

Po hroutícím se mrakodrapu nebudete závodit pouze na motorkách nebo čtyřkolkách, ale postupně se tam podíváte ve všech třinácti kategoriích, včetně Monster Trucků, což byla pro tvůrčí celek z Evolution Studios po gameplay stránce opravdová výzva.

V takto náročných závodech se objeví také novinka. Kromě již známého ochlazování motoru namáhaného nitrem ve vzduchu se budete muset naučit získávat boost. Ten získáte, když ve vzduchu nebudete využívat motor vůbec = nedotýkat se plynu.

MotorStorm: Apocalypse se tváří jako velmi napínavé závody, které díky zemětřesení mohou čas od času dost překvapit a ovlivnit celý závod. Budovy se budou hroutit, mosty se propadat a vytvářet tak neustále nové a nové druhy původních tratí.

MotorStorm: Apocalypse vyjde v průběhu následujícího roku exkluzivně pro PlayStation 3. Více informací se dočtete v našem dřívějším zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama