Arkham City bude pětkrát větší, než Arkham Island
Batman: Arkham Asylum Novinka Arkham City bude pětkrát větší, než Arkham Island

Arkham City bude pětkrát větší, než Arkham Island

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Šéf Rocksteady Sefton Hill prozradil, že bude celková rozloha Arkham City až pětkrát větší, než ostrova Arkham Island z původní hry.

Reklama

V nejnovějším rozhovoru pro GameSpot Hill ale vysvětlil, že studio nezvětšuje rozlohu pouze pro srandu. „Celková rozloha uzamčené čtvrti Arkham je pětkrát větší, než celý ostrov z prvního dílu. Naším hlavním cílem ale nikdy nebyl vývoj větší hry, protože to tak pokračování prostě vyžadují,“ řekl Hill. „V Arkham Asylum jsme se opravdu soustředili na vytvoření dusivé atmosféry, když jsme Batmana uzamkli na ostrově šílenců, jimž přitápěl Joker.“

„V Arkham City chceme pozvednout tento zážitek na novou úroveň. Proto vyvíjíme hratelnost, která dá hráčům dostatečný prostor a volnost pohybu, přesto budou mít tíhu zodpovědnosti a brzkých výzev na svých ramenou,“ dodal Hill. „Hráči budou moci jít kdykoliv kamkoliv, ale zajistili jsme, aby vždy věděli, kde jsou právě potřeba nejvíce, pokud budou chtít jít přesně po vytyčené příběhové lince. Začněte ale prozkoumávat ulice Arkham City a najdete vedlejší mise, tajemství či pouliční rvačky, takže pro hráče nebude těžké dostat se do problémů i mimo příběh.“

To, že se v pokračování objeví darebný Hugo Strange není tajemstvím. Dalším střípkem informací je zpráva, že by měl vést městkou věznici Quincyho Sharpa a je dost možné, že bude zajedno s Jokerem. A jak víme z traileru, Hugo zná pravou podstatu Batmana, což vidíme jako ústřední zápletku druhého dílu. A aby toho nebylo málo, uniklo i pár nových obrázků, které naleznete v novince.

Batman: Arkham City se připravuje ke konci letošního roku na PC, PS3 a Xbox360. O hře se toho více dozvíte z našich předchozích novinek. Sakra Rocksteady, proč jste hru odhalily tak brzo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama