Indian #103 výjimečně dnes!
Novinka Indian #103 výjimečně dnes!

Indian #103 výjimečně dnes!

Redakce

Redakce

16

Zpestřete si herní období k blížícímu se konci školního roku! Ve výjimečném vysílání Indiana v pondělí vás čeká cesta do říše divů, drtivá elektrizující akce či plně svobodomyslná Terraria.

Reklama

Tento týden vás čekají rovnou dva Indiani! První se bude vysílat právě dnes, jako náhrada za to, že se nevysílalo ve středu! A co nového se dozvíte v jediném živém herním pořadu na internetu?

Ať už máte rádi pohádky nebo ne, určitě vás zaujme Alenka v říši divů po vzoru váženého herního designéra American McGee. Ten se rozhodl znovuzrodit svou původní úspěšnou hru z roku 2000 - v dalším díle Indiana tedy uvidíte recenzi na novou Alenku: Šílenství se vrací. Nenechali jsme si ujít ani pokračování Infamous 2 nebo Motorstorm: Apocalypse.

Čeká vás vyhlášení soutěže o knížku Game Industry a zároveň vyhlásíme další soutěž! Témat k diskuzi bude hned několik. Ve studiu si budeme povídat o podivuhodné sestavě hackerů přezdívající se LulzSec a zároveň si povíme zajímavosti okolo prvního roku serveru Zing.cz. Jako vždy se můžete těšit na pravidelné rubriky flashbacku, freetipu nebo novinek. V preview máme nachystány nové informace ze hry Driver.

Nezapomeňte na nás! Už dnes v novém vysílacím čase od 18:00, jako vždy pro vás máme hodinku nabitou herní zábavou... jo a opravili jsme chat, takže ohledně neposlušných uživatelů, věříme, že od nich bude pokoj. Těšíme se na vaše komentáře a názory!

INDIAN #103 začíná už DNES v 18:00 vysílat živě v HD kvalitě na ZING.CZ!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama