Indian #112 dnes v 18:00
Novinka Indian #112 dnes v 18:00

Indian #112 dnes v 18:00

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

3

Vaše pravidelná dávka informací se již dnes opět přiřítí na monitory. Každý si v pořadu něco najde, dáte přednost Skyrim, Uncharted 3 nebo GDS 2011?

Reklama

Snad ani nemá smysl diskutovat o tom, že Skyrim je jedno z největších a nejlépe hodnocených RPG poslední doby. Už jsme se o něm zmínili v podcastu, ale dnes je čas na pořádnou recenzi, do které jsme se pustili raději ve dvou. Komu by ale byla zima, ohřát se může ve filmovém a pořádně žhavém Uncharted 3. Nathan Drake má před sebou další dobrodružství a vás určitě zajímá, jak se nám líbí.

Přestože blok recenzí bude dnes pořádně nabitý, byla by chyba opomenout hlavní téma, kterým je Game Developer Session 2011. To je pravidelná konference pro herní vývojáře, novináře a nadšence, kteří se chtějí dozvědět o nových technologiích, titulech a zajímají se o to, jak jejich oblíbené tituly vznikají. Vyhmátli jsme několik zajímavých osobností a udělali s nimi rozhovor. Těšte se třeba na ostříleného Dana Vávru, jednoho z tvůrců Mafie.

Na závěr nás samozřejmě čeká soutěž. A dnes bude opravdu speciální, hrajeme totiž o něco velmi cenného. A co to bude? Jen se nechte překvapit.

Tak nezapomeňte dnes v 18:00 naladit herní pořad Indian, kterým vás provede Fiola a Gelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama