Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (50.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (50.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (50.týden)

Redakce

Redakce

5

Máme tu předposlední letošní neděli a s ní i ohlédnutí za uplynulým týdnem. Ten se již nesl ve znamení klidu, to ale neznamená, že nepřišla zajímavá odhalení, žhavé zprávy z herního světa a mnoho dalšího.

Reklama

Rok 2011 se pomalu ale jistě blíží ke konci a příští neděle bude letos ta poslední. Do konce roku jsou to ale přesně dva týdny, což znamená ještě dostatek novinek, videí i článků z herního světa.

Novinky

Začali jsme překvapivým třetím dílem závodní série FlatOut a prodeji RPG Skyrim, který překonal MW3. Akce Darksiders 2 se odkládá na příští rok a survival horor The Last of Us se pochlubil designérem titulu Enslaved. Sony opět slibovalo údržbu PSN a Íránci pro změnu odhalili odvetu pro Battlefield 3. Zjistili jsme, že zemřel tvůrce Jokera a Modern Warfare 3 překonalo miliardovou hranici. Codemasters oznámili další DiRT a vedoucí vývojář Cryteku odešel do studia Red 5.

Nezapomeňte na naše trio soutěží, vyhlásili jsme výherce právě dnes!

GSC se snaží o dokončení druhého dílu série Stalker a Final Fantasy XIII-2 potvrdilo svou přítomnost i v ČR a SR. Herní South Park se představil v premiérových obrázcích a narazili jsme na vtipkou modifikaci pro Google Street View. Dostali jsme příslib relativně brzkého vydání titulu The Last of Us a Battlefield 3 pro změnu ukázal záběry z nové multiplayerové mapy. Dostali jsme řádnou dávku trollingu ohledně Half-Life 3 a Alan Wake poukázal na PC verzi.

Kostičkovaný Batman 2 poodhalil něco málo informací a Kojima slíbil další autentický Metal Gear Solid. Ninja Gaiden 3 oznámil datum vydání a Aion sklouzl do vod free-to-play. Dočkali jsme se dalších důkazů o vývoji třetího dílu akce Just Cause i filmu, Skyrim pak představil skvělou aplikaci pro Shoutování hlasem. EA nečekaně ukázalo další díl ze série Command & Conquer, tentokrát pro prohlížeče a Remedy konečně potvrdilo PC verzi Alana Wakea.

Potěšila nás párádní filmová adaptace hororové akce Left 4 Dead.

Risen 2 poodhalil datum vydání a Duke Nukem Forever uvolnil další z řady praštěných DLC. Lionhead možná připravuje MMO na Unreal enginu a Asura’s Wrath slibuje demoverzi. Modern Warfare 3 se nejspíše dočká nových módů a NFS: The Run poukázalo na nový stažitelný balíček. Max Payne 3 ukázal první střípky z multiplayeru a nový Alan Wake se objevil v bohaté nadílce detailů. Dočkali jsme se mobilní verze GTA III a potvrzení od interních zdrojů, že další generace Xboxu dorazí v roce 2013.

Gran Turismo 5 potěšilo fanoušky nejnovějším updatem a DLC, uzavřená beta Guild Wars 2 pak odhalila datum. Rubačka Anarchy Reigns ohlásila zdržení a Atlus nalákal na jejich novou hru. Skyrim pokořilo desetimilionovou hranici a Kojima poprvé ukázal Project Ogre. Závody GTR 3 unikly v premiérovém screenshotu a Team Fortress 2 nabídlo druhý vánoční update. Objevilo se i další DLC pro strategii Tropico 4 a Skyrim slíbil nový multiplayerový mód. Beyond Good & Evil 2 možná stihne ještě současnou generaci konzolí a multiplayer nemine ani nové pokračování Alana Wakea. Nakonec nám byla slíbena LEGO řada Pána prstenů a možnost učastnit se slosování o multiplayer Maxe Payna 3.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Mario Kart 7 – zpět na závodní okruhy

Recenze The Gunstringer – zahnívající kovbojka

Speciál: S vývojáři o Kingdoms of Amalur

Speciál: Darovali jsme živou a zdravou kozu

Speciál: Dojmy z hraní kouzelné akce Sorcery

Speciál: Je PC hraní na počátku své renesance?

Blogové články

Činila se také naše věrná komunita fanoušků, kteří nám nabídli k pokoukání skvělé články.

Speciál: Crysis: Legie – Říkají mi Prorok

Speciál: Hlasujte o nejlepší PC hru roku 2011! Část 1

Speciál: Humble Bundle 4

Speciál: Doma pod palbou

Videa

Jako vždy nabízíme i přehled těch nejlepších trailerů za uplynulých sedm dnů. Ten zbytek můžete pak nalézt v sekci Videí.

Závěr

A dorazili jsme na konec. V příštím týdnu jsou Vánoce, doba klidu, míru a kupy dárků. Něco extra dostanete i od nás a můžete si být jisti, že nám do konce roku neunikne žádná podstatná informace, která by hráče tělem i duší mohla obšťastnit. Těšte se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama