Angry Birds přiletěly na Facebook
Angry Birds Novinka Angry Birds přiletěly na Facebook

Angry Birds přiletěly na Facebook

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Světově nejproslulejší oddychovka doráží na Facebook a s sebou přináší nové úrovně a sociální funkce.

Reklama

Kdo by to čekal. Po návštěvě takřka každé světové platformy si nyní můžeme Angry Birds zahrát i na jedné z největších sociálních sítí na internetu. Samozřejmě se nejedná o pouhý port, nýbrž plnohodnotný titul s novými úrovněmi, bonusy a sociálními službami.

Během hraní tak nyní můžete přímo soupeřit s kamarády na Facebooku a snažit se o získání zlaté, stříbrné či bronzové koruny v každém levelu. Fanoušci mohou také posílat svým kamarádům dárky a power-upy.

Aktivní hráči si jistě pamatují nové ptáky, jejichž hlavami drtíme zdi domečků v ostatních verzích. Sociální verze hry však přináší i další zajímavé upgrady, které můžete kupovat či dostávat jako dárky. Patří mezi ně např. laserový zaměřovač pro přesnější střely, navýšení rychlosti a síly, možnost využít zemětřesení či obřího ptáka, který s hradbami pořádně zatřese.

„Spuštění Angry Birds na Facebooku je pouhým začátkem,“ řekl Petri Jarvilehto, viceprezident studia Rovio. „Máme pro fanoušky přichystány ještě další novinky a vylepšení a jsme opravdu potěšeni, že jsme se dostali na tuto oblíbenou platformu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama