Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (13.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (13.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (13.týden)

Redakce

Redakce

6

V týdnu nás provázel především Assassin’s Creed 3, připomenout se nezapomnělo ani Diablo 3, Max Payne 3, World of Darkness, Angry Birds Space, Hitman: Absolution či Skyrim.

Reklama

Novinky

Nový týden začal předčasným představením sběratelské edice Assassin’s Creed 3, kterou Ubisoft později oznámil. Následovala zpráva, že grafickou stránku Crysis 2 zkrášlí iCEnhancer mód, Grand Theft Auto 3 běží na enginu GTA IV, BioShock film opět bez režiséra a tvůrci Syndicate pracují na free-to-play titulu.

Předobjednejte si sběratelské edice Assassin's Creed 3

Před novým Xboxem se prý na trhu objeví vylepšený a menší Xbox 360, screenshoty ze střílečky Dust 514 a artworky bestií a příšer z Diabla 3. První in-game záběry z World of Darkness, Angry Birds Space je velmi úspěšné, nové obrázky z Guild Wars 2 a prostřednictvím videa se představily zbraně, jež bude mít k dispozici Connor v Assassin's Creed III.

V úterý jsme se dozvěděli, že příjmy Minecraftu jsou obrovské, konkrétně 80 milionů dolarů, a z Infity Ward a Activision odešel Robert Bowling, tvář Call of Duty série. Nové obrázky ze Sniper Elite V2, 5 her zdarma pro nové uživatele XBL Gold účtu a Project C.A.R.S. získal 550 tisíc eur. Siréna v BioShock Infinite dokáže vzkřísit mrtvé, v Assassin’s Creed 3 mělo být skalpování, harpuna i Philadelphia, COO Blizzardu věří konzolovému Diablu, a City Interactive kutí free-to-play FPS.

Ve středu se na internetu objevily zřejmě první detaily o multiplayeru Call of Duty: Black Ops. Respawn nahrávali zvuky střelby pro novou střílečku, pro USA musel být vytvořen cenzurovaný obal Risen 2 a vývojáři Assassin’s Creed 3 zodpověděli otázku, proč v novém díle nebudeme hrát za ženskou hrdinku.

Náš obchod Xzone upgradován na verzi 2.0

Test Drive: Ferrari odloženo až na červen, PlayStation 4 možná už na konci příštího roku a gameplay záběry z multiplayeru Max Payne 3. FBI využívá technologii Unreal Engine 3 u svých simulátorů, FIFA 12 dostane rozšíření UEFA EURO 2012, Prototype 2 bez demoverze a Hardcore mód pro Trine 2. Nové informace o PlayStation Orbis, nový obrázek a artworky z Assassin’s Creed 3, oznámena kolekce všech her série Gothic od Piranha Bytes a poutavé gameplay záběry z Risen 2.

V pátek jste se na Zingu mohli dočíst o tom, že Warhammer 40k: Dark Millennium nebude MMO, protože THQ nemá peníze. Dále Diablo 3 představilo útočné abillity, Insomniac chystali pinball akci a Assassin’s Creed 3 na dobré cestě stát se nejžádanějším titulem v historii Ubisoftu. Vyšel 1.5.26 patch pro PC verzi Skyrim, Rayman Origins u nás o týden odložen, oznámena červí válka Worms Revolution a hackeři dokážou z disku Xboxu 360 vytáhnout údaje o kreditních kartách.

O víkendu společnost Sony potvrdila zavření studia Zipper Interactive (tvůrci série SOCOM), představena multiplayerová mapa Warhouse z Halo 4, Valve chystá speciální artbook Portalu 2 a nový trailer z Hitman: Absolution.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze Twisted Metal – nesnáším klauny

Recenze Yesterday – svěží vítr nasycený satanismem

Recenze Angry Birds Space

Preview: Dojmy z dema Assassin's Creed 3

Preview Project C.A.R.S. - závodění od fanoušků pro fanoušky

Speciál: Assassin’s Creed 3 s lasem i naštvanými zvířaty

Speciál: Counter-Strike: Global Offensive – dojmy z uzavřené bety

Speciál: Warhammer 40k Online se nedočkáme

Speciál: Náš obchod je ten nejlepší

Blogové články

Níže naleznete nejlepší články za tento týden od naší komunity. Všechny články pak v sekci Blogy.

Speciál: Video-ohlednutí za herním rokem 2011

Recenze Valve Presents: The Sacrifice and Other Steam-Powered Stories

Speciál: Dvojí metr v praxi

Recenze Pullblox a Mighty Switch Force - co stáhnout na Nintendo eShop

Recenze: Gears of War - šílený svět

Videa

Jako vždy pro vás vybíráme ty nejlepší trailery a videa z herní branže. Kompletní galerii najdete v sekci Videa.

Závěr

Máme za sebou další úspěšný týden a s ním i nabitý březen. Teď nás čeká duben, kdy vyjde spoustu zajímavých titulů, které si již zítra přiblížíme v našem speciálu. Dále se můžete těšit na aktuální zpravodajství z herního světa, nezapomeneme na preview, recenze, speciály a rovněž na videa/trailery a obrázky. Zůstaňte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama