Nejzajímavější události týdne: Hitman, Medal of Honor, AC3, FIFA 13, Torchlight 2 (40. týden)
Novinka Nejzajímavější události týdne: Hitman, Medal of Honor, AC3, FIFA 13, Torchlight 2 (40. týden)

Nejzajímavější události týdne: Hitman, Medal of Honor, AC3, FIFA 13, Torchlight 2 (40. týden)

Michal Burian

Michal Burian

8

Recenze Resident Evil 6 a Torchlight 2, nové trailery z očekávaných her a spousta informací a obrázků z Assassin’s Creed III.

Reklama

Pokud jste v týdnu neměli čas pravidelně sledovat a číst novinky na Zingu, tak pro vás máme rychlé řešení, náš článek Nejzajímavější události týdne vás provede nejzajímavějšími událostmi jednotlivých dnů a zaručí vám, že o nic zajímavého nepřijdete.

Překvapí ještě někoho, že nejvíce se na daném týdnu opět podepsal veleočekávaný Assassin’s Creed 3 s Connorem v hlavní roli? Nás už rozhodně ne, ale je to prostě tak. Seznámit jste se mohli s městečkem Homestead, podívat se na vývoj skrz kamery IGN, Xbox 360 verze bude na dvou discích, budoucí dodatečné balíčky nabídnou alternativní historii, Connor v novém traileru, cenzurovaný obsah a nové obrázky a artworky ze singleplayeru i multiplayeru, nechybí ani Desmond.

V sobotu jsme oficiálně spustili mobilní verzi Zingu. Mobilní verze nabízí klasický přísun novinek, recenzí, preview i speciálů v upraveném formátu vhodném pro malé displeje přenosných zařízení. Můžete si normálně pročítat komentáře a po přihlášení dokonce psát vlastní. Minimalizaci neunikla ani upozornění na nové odpovědi v diskuzních tématech.

Po důkladném zeštíhlení stránek vznikla LITE verze Zingu na adrese m.zing.cz

Angry Birds míří podruhé do vesmíru. Z tajemného obrázku to vypadá, že se večně naštvaní ptáci chystají nakopat zadek Lukovi a jeho partě.

Company of Heroes 2 bude hlavně o taktice. Pokud jste byli zvyklí vrhat se po hlavě i do singleplayerových kampaní strategií, měli byste svůj postoj asi přehodnotit.

„Chceme, abyste si hru užili především pokud budete hrát chytře,“ uvedl doslova designer Quinn Duffy. „Koneckonců, není to žádná akce.“

„Při hraní Company of Heroes 2 je sice třeba být agresivní, ale zároveň u toho musíte přemýšlet a nejednat zbrkle. Jinak se to všechno otočí proti vám.“

Pokochat jste se mohli prvním nefalšovaným obrázkem z nadcházejícího dodatečného obsahu Mechromancer do Borderlands 2.

Krátká indie hitovka Deadlight od studia Tequilla Works se oficiálně chystá na Steam, a to už ke konci října. Mnozí fanoušci po vydání titulu na Xbox Live Arcade žadonili o PC verzi, jelikož sebou Deadlight jevil velmi unikátní mix hororové atmosféry a indie hopsačky s fyzikálními puzzly ve stylu Limba. Tvůrci se nakonec smilovali a Steam se tak 25. října letošního roku rozroste o další skvělý titul.

Multiplayer Mass Effectu 3 rozšíří zdarma Retaliation DLC o nové nepřátelské frakce, vybavení pro určité třídy, nový herní mód a také výzvy. Rasa Collectorů proti vám vrhne Praetoriany, Sciony, Abominationy, Troopery a Captainy, navíc si budete muset poradit i s Gethy a Cerberusem, který se připlete do akce. Na vaši stranu se naštěstí přidají nové postavy od turianů (Havoc Soldier, Ghost Infiltrator).

Ve čtvrtek se ukázala i akce Medal of Honor: Warfighter. Tentokrát v traileru s automobilovou honičkou, kde Preacher z Tier 1 pronásleduje teroristy v džípu ulicemi Pákistánu.

Prohlédnout jste si mohli obrovské bitvy na souši i na moři na nových obrázcích ze strategie Total War: Rome 2.

Zajímavá stealth akce Dishonored vám zabere přes 22 hodin.

"Moje hra bez zabíjení trvala 22 hodin. Neprozkoumával jsem ale každou skulinu a znal jsem řešení všech situací. Pokud nebudete znát řešení situací a budete chtít prozkoumat každý roh, zabere vám hra více času," prozradil Dan Todd z Arkane Studio.

Vyšlo druhé video z vývojářského cyklu deníčků Tomb Raider, v němž se podíváte do zákulisí vývoje a příprav k vydání.

Agent 47 v Hitman: Absolution v novém gameplay traileru předvedl všelijaké možnosti, kterými budete moci zabít nepřátele. Potichoučku uškrtit, otrávit, seškvařit el. proudem či operačními přístroji.

Závody Project C.A.R.S. od autorů Need for Speed: Shift se pochlubily novými screenshoty, jež vám jednoduše vyrazí dech.

Chet Falizsek z Valve se v rozhovoru rozpovídal o současnosti a budoucnosti série Left 4 Dead. Přirozeně tedy padlo pár slov i o možném třetím díle.

"Left 4 Dead 3? Víte, někdy v budoucnu je to klidně možné. Což se dá říct o všech našich hrách. Není to ale žádný slib, žádné kdy a kde. Opravdu zbožňuji práci na sérii. Je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií. S postavami a světem je opravdu hodně zábavy. Zbožňuji horor i zombie."

Chystaná a neustále odkládaná střílečka XCOM podle všeho razantně mění styl. Z akce z pohledu třetí osoby se podle neoficiálních informací stává střílečka z pohledu třetí osoby. To dokazují uniklé obrázky.

“Tvůrčí celek ze studia 2K Marin již nějaký ten pátek chystá střílečku z pohledu první osoby ze sci-fi universa XCOM. Na internetu se ale objevily záhadné obrázky, které naznačují, že by to mohlo být úplně jinak, čemuž nahrává i další fakt. A to, že vydavatelství 2K Games již poněkolikáté odložilo tajemný XCOM, naposledy letos v květnu na fiskální rok 2014 (duben 2013 až březen 2014), “ dočtete se v novince.

Oddworld Inhabitants představili Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty!, remake PSOne klasiky z roku 1997. Původně bylo pojmenované Oddworld: Abe’s Oddysee HD.

Hra je vytvářena ve 3D, aby mohla nabídnout efektní dynamické osvětlení a jiné moderní vizuální technologie, ovšem hrát budete klasicky v plošinovkovém 2D.

V GRID 2 od Codemasters bude funkce dynamicky měnící rozložení trati. LiveRoutes bude umět během závodu měnit rozestavení tratě. První kolo tak třeba pojedete po rovince a v tom druhém už bude stejná část plná zatáček. Tato featura slibuje dynamické závody plné napětí, kdy nemáte tušení co na vás číhá za další zatáčkou.

Krátký teaser trailer láká hráče Battlefieldu 3 do rozbombardovaných ulic Teheránu, kde se zapojí do neutuchajícího boje o nadvládu a kontrolu v balíčku Aftermath.

Vynesli jsme verdikt nad Resident Evil 6, Torchlight 2

I první říjnový týden byl velmi zajímavý nejen co se novinek, videí a obrázků týče, ale také článků přímo od nás. Největší zájem byl o pondělní recenzi Resident Evil 6 a následně o recenzi akčního RPGčka Torchlight 2.

K tomu jsme vám přidali recenzi New Super Mario Bros. 2 a videorecenze FIFA 13, F1 2012, Scania Truck Driving Simulator a Torchlight 2.

"Resident Evil prochází obdobím změn, na rozdíl od filmové série, která se s každým dalším dílem potápí hlouběji do výkalů, si však dokáže udržet svou pověstnou kvalitu. Mnohé fanoušky nový dravý styl rozhodně nepotěší, hra však stále nabízí nespočet důvodů, proč si nejnovější dobrodružství vyzkoušet. Už jen kvůli tomu, že se tu schází všichni staří známí," verdikt Resident Evil 6.

"Pokud čekáte až zlevní Diablo 3, nebo na dokonalou verzi Diabla 2, nad ničím moc nepřemýšlejte a berte Torchlight 2. Všema deseti!" verdikt Torchlight 2.

Těšíme se na další týden

Na následující týden pro vás chystáme recenzi taktické strategie XCOM: Enemy Unknown. Tu si na Zingu budete moci přečíst již v úterý ráno. Dále pak mj. recenzi bojovky Dead or Alive 5 a možná se po dlouhé době dostane i na nějakou tu soutěž. Zůstaňte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama