Far Cry 4 i nový Prince v hledáčku Ubisoftu
Far Cry 4 Novinka Far Cry 4 i nový Prince v hledáčku Ubisoftu

Far Cry 4 i nový Prince v hledáčku Ubisoftu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

25

Šéf evropské divize Ubisoftu Alain Corre nadšeným hráčům potvrdil, že v současné době firma zvažuje, nebo už pracuje, na čtvrtém Far Cry, druhém Beyond Good & Evil a novém Prince of Persia.

Reklama

Informace zazněla v rozhovoru pro zahraniční Eurogamer, kde se Corre nechal slyšet, že zatím nic neoznámili a ani to nemají v dohledné době v plánu, ale zvažují údajně možnosti čtvrtého Far Cry.

Když se pak novináři zeptali, zda-li si na něj počkáme stejně dlouho jako na další díl perské série, Corre se zasmál a prozradil, že to v žádném případě ne, a že se snaží kout železo dokud je žhavé.

Co se samotného Prince týče, něco se podle všeho chystá, ale Ubisoft o tom zatím není připravený mluvit. Na světlo světa prý s hrou vyleze teprve ve chvíli až si bude jistý, že třímá v rukou opravdu kvalitní titul.

Na závěr pak logicky došla řeč i na další Beyond Good & Evil, na kterém se podle něj stále pracuje, ale „vývoj některých her zkrátka trvá déle“. Vzhledem k obrovské fanouškovské základně jde nicméně o jeden z titulů, které firma rozhodně nechce pustit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama