INDIAN #67 - Minecraft ve vesmíru
Novinka INDIAN #67 - Minecraft ve vesmíru

INDIAN #67 - Minecraft ve vesmíru

Redakce

Redakce

1

Nový díl Indiana vám představí hru od českých tvůrců, která si to namířila opravdu vysoko, doslova až do vesmíru - Space Engineers. Vyzpovídáme tvůrce, zrecenzujme si nejnovější Ratchet & Clank a mnoho dalšího.

Reklama

Říkáte, že Minecraft je sice zajímavý, ale je spíše pro děti? Hledáte podobnou hru s větším technologickým rozměrem? Máte rádi vesmír a fyziku? Pokud jste třikrát odpověděli ano, pak s největší pravděpodobností rádi uslyšíte o novém počinu českého nezávislého vývojářského studia Keen Software House. Vyzpovídali jsme přímo tvůrce hry, dozvěděli jsme se mnoho zajímavých informací i o tom, jak to u nich právě chodí a jestli sledují komunitní výtvory od hráčů s přístupem do předčasné beta verze. Jak je na tom multiplayer hry a co se chystá v nejbližších updatech? V tématu jsme se také zaměřili i na to, co je to vlastně sandbox, jaké má tento žánr specifikace a kde to všechno začalo. Nebudou chybět ani recenze. Tentokrát se podíváme na Ratchet & Clank: Into the nexus, Contrast a Wonderful 101. Chybět nesmí soutěž o tři plné verze Space Engineers.

Pořad Indian můžete sledovat na televizi RELAX. Vysílací časy jsou v pátek 5:15 a 16:00, v sobotu v 9:50 a v neděli v 18:40 hodin. Archiv v HD kvalitě a bonusovým materiálem naleznete ihned po odvysílání na našem YouTube kanále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama