INDIAN #72 - Český Craftcon 2014
Novinka INDIAN #72 - Český Craftcon 2014

INDIAN #72 - Český Craftcon 2014

Redakce

Redakce

1

Navštívili jsme herní festival a připravili jsme pro vás obsahem nabitý díl. The Banner Saga, Broken Age, AC Liberation, Gran Turismo 6 a nejnovější přírůstek série Might & Magic.

Reklama

Nastal čas zase někam vyrazit a tak jsme navštívili Český Craftcon, který se každoročně v tuto dobu koná současně s PragoFFestem. Jedná se o jedny z největších festivalů her a fantastiky. Nabízí různorodou zábavu, ať už pro herní, filmové či literární nadšence. Čím byly letošní akce zajímavé a jaké hosty jste tam mohli potkat? To vše se dozvíte v novém díle Indiana.

V recenzích jsme se podívali na úspěšnou adventuru Broken Age. Ta nám odvypráví příběh dvou mladých lidí, kteří se vzepřeli svému osudu. Assassin's Creed Liberation vyšel již před delší dobou exkluzivně na PS Vitu, ale nyní jsme se dočkali PC verze. Takže znovu nahlédneme do příběhu z otrokářského prostředí a v převleku si zaflirtujeme s několika strážníky. Zamrzlou pustinou provedeme karavanu Vikingů a pokusíme se přežít tahové souboje, které si pro nás nachystala The Banner Saga. Nebude chybět ani recenze žhavé novinky Might & Magic X Legacy, včetně nahlédnutí do vývoje této slavné série, kterou si mnozí pletou s Heroes of Might and Magic. K tomu všemu si zrecenzujeme i Gran Turismo 6.

Nezapomeňte se dívat na Indiana na televizi Relax. Aktuální díl si můžete také přehrát z archivu na našem YouTube kanále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama