Batman: Arkham Origins Blackgate oznámen pro PC a konzole
Batman: Arkham Origins Blackgate Novinka Batman: Arkham Origins Blackgate oznámen pro PC a konzole

Batman: Arkham Origins Blackgate oznámen pro PC a konzole

Michal Burian

Michal Burian

12

Vyjde začátkem dubna s novými mapami a vylepšenou grafikou ve vysokém rozlišení. Uvnitř trailer.

Reklama

Warner Bros dnes oznámil, že 2D plošinovka Batman: Arkham Origins Blackgate z loňského roku skutečně vyjde v Deluxe edici pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U.

Deluxe edici má na starost studio Armature, tedy stejný tým jako původní Origins Blackgate, a vyjde 2. dubna v digitální podobě za 16 liber se stejně dynamickým příběh a hratelností jako na handheldech. Navíc pochopitelně s vylepšenou grafikou ve vysokém rozlišení.

Krom toho budou v Deluxe edici nové mapy, hint systém pro lepší nápovědu a všechny dříve vydané obleky společně s exkluzivními Zero Year Batsuit skinem. Xbox Live Marketplace ještě zmiňuje nové nepřátele a nové úrovně obtížnosti.

"Batman: Arkham Origins Blackgate se odehrává po událostech hry Batman: Arkham Origins a je to tak spin off k nové hře. Jako Batman vyšetřujete události ve věznici Blackgate a také se tu poprvé seznámíte s Catwoman.Hra je sice 2D s 3D grafikou, ale všechny oblíbené prvky z klasické Arkham série zůstaly zachovány. Takže i tady máte možnost používat řadu gadgetů či postupně levelovat," dočteme se v popisku původní verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama