Vývojáři Dying Light hrají kooperaci
Dying Light Novinka Vývojáři Dying Light hrají kooperaci

Vývojáři Dying Light hrají kooperaci

Michal Burian

Michal Burian

17

Do čtyřminutového videa se toho vešlo opravdu hodně. Co-op bude v Dying Light zábavný.

Reklama

Vedoucí vývoje Tymon Smektała a Maciej Binkowski s manažerem a asistentem produkce vytvořili tým přeživších, aby nám představili kooperaci v Dying Light. Multiplayer je plně integrován s kampaní a umožňuje hráčům společně dokončit úkoly, prozkoumat karanténu a účastnit se speciálních co-op výzev.

Ve čtyřminutovém videu uvidíte boj o zásoby, kdy se jeden z vývojářů snaží odemknout zámek u zadních dveří dodávky, zatímco zbylá trojice ho chrání před hordami krvelačných zombíků. K dispozici mají akorát sekáčky na maso, sekery a další zbraně nablízko. Následně musejí během jedné minuty zabít co nejvíce zombíků. Na náměstí jde o skutečný masakr, konečně vidíme v akci pistoli, ale nechybí ani sekery, apod. Vyhrát ale může pouze jeden hráč, komu se podaří zabít nejvíce zombíků?

To už se dostáváme na střechu jedné budovy. Partička vývojářů musí tentokrát zabít vojáky. Zombíků je sice spousta, ale vojáci mají střelné zbraně a lepší umělou inteligenci. Tvůrci na ně ale vyzrají, ze střechy hodí propanbutanovou bombu, u které stačí jeden zásah, aby explodovala.

Do čtyřminutového videa se toho ale vešlo mnohem víc. Kupříkladu lov jednoho prchajícího zombíka a mnoho dalšího.

Pokud chcete znát můj názor, tak z této ukázky vypadá kooperace velmi zábavně, tedy za předpokladu, že s vámi budou hrát kamarádi, nikoliv cizí hráči. Sám jsem zvědav, až nám dorazí Dying Light na recenzování. Doufám, že to bude brzy, abych se s vámi co nejdříve mohl podělit o své zážitky a názor na celou hru.

Dying Light kromě singleplayeru a kooperace nabídne i asymetrický PvP multiplayer pro pět hráčů (4v1), a to díky “Be the Zombie” DLC módu, kde se jeden z vás stane obávaným nočním lovcem, lépe řečeno rychlým zombíkem. Abyste mód získali, předobjednejte si hru v našem obchodě GameExpres.cz a navíc vám dáme ještě bonusovou zbraň Night Club.

Nemáte dost gameplay záběrů? Potom pro vás máme ještě minutové video, které vám Dying Light v rychlosti představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama