Little Devil Inside vypadá jako mix mezi Zeldou a Dark Souls
Little Devil Inside Novinka Little Devil Inside vypadá jako mix mezi Zeldou a Dark Souls

Little Devil Inside vypadá jako mix mezi Zeldou a Dark Souls

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9

Na poli nezávislých her se rodí další zajímavý titul, který se vyplatí sledovat. Nejprve ale potřebuje podporu od hráčů.

Reklama

Na Steam Greenlightu se objevila skutečně zajímavá hra, která se časem může stát velmi úspěšnou. Aby toho ale nezávislé studio Neostream mohlo dosáhnout, potřebuje od vás pomoct právě na Greenlightu. Pokud vás navíc hra ještě více zaujme, můžete ji podpořit finanční částkou na Kickstarteru, kde vývojáři žádají od hráčů 250 tisíc amerických dolarů. Zatím se jim podařilo vybrat přes 26 tisíc dolarů.

Little Devil Inside je poutavá 3D akční RPG adventura, v níž jste hozeni do surrealistického světa, který vám připadá povědomí. Uvidíte v něm známé lidi, zvířata i monstra. Budete se učit lovit, objevovat a hlavně přežít ve velkém světě, který se před vámi otevře.

Tvůrci v Little Devil Inside chtějí vytvořit svět pro hráče, jenž touží cítit, objevovat a poznávat atmosféru universa, v němž se nachází. Nebude předem definován průběh, takže si každý vytvoří svůj vlastní příběh.

I přesto, že v Little Devil Inside bude určitá hlavní dějová linie, bude možné odběhnout si na řadu vedlejších úkolů a mini misí, u nichž se můžete do sytosti vyřádit a následně se znovu vrhnout a svůj osudový quest, který vás zavede do měst, pouští, hor a lesů. Seznámíte se s řadou nových postav. Najmete asistenty a vydáte se na dlouhé výpravy. Na nich budete zakládat tábory a bojovat s matkou přírodou. Ve hře bude dokonce možnost setkat se s ostatními hráči.

Cesta, po které půjdete, vám, krom úkolů, nabídne i řadu neočekávaných událostí, které vytvoří poutavější zážitek ze hry. Ten bude podtržen zajímavým soubojovým systémem. Z nepřátel získáte zkušenosti, předměty a informace.

Věci následně můžete prodat anebo vyměnit za lepší vybavení, které najdete v obchodech. Ty vám nabídnou zbroje, zbraně a vozidla. Každý prvek vás určitým způsobem vždy posune kupředu.

V zásadě by se dalo říci, že Little Devil Inside je mix mezi Zelda: The Wind Waker a Dark Souls. Autoři se nechali ovlivnit i klasickými tituly jako System Shock, X-Com a Betrayal at Krondor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama