Soutěž s Mortal Kombat X
Novinka Soutěž s Mortal Kombat X

Soutěž s Mortal Kombat X

Michal Burian

Michal Burian

703

<strong>Vyhlášení soutěže</strong> o PC verze brutální bojovky, tři trička a sošku Scorpiona.

Reklama

První místo, tedy PC verzi Mortal Kombat X společně s tričkem a soškou Scorpiona vyhrává Gerchan. relakstronkest a šuplík se mohou těšit taktéž na PC verzi této brutální bojovky společně s tričkem.

Výhercům gratulujeme - Steam kód jim pošleme prostřednictvím soukromé zprávy u nás na fóru. Nezapomeňte nám odpovědět a poslat svou adresu, abychom vám mohli doručit zbytek výhry.

Původní zpráva

Ve spolupráci s českou distributorskou společností Cenega jsme pro vás uspořádali soutěž o tři kusy PC verze brutální a hodně krvavé bojovky Mortal Kombat X. Jde o Steam kód, k němuž od nás dostanete ještě tričko s motivem hry. První vylosovaný navíc obdrží ještě sošku Scorpiona.

1. PC verze Mortal Kombat X (Steam kód) + tričko a soška Scorpiona 2. PC verze Mortal Kombat X (Steam kód) + tričko 3. PC verze Mortal Kombat X (Steam kód) + tričko

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, stačí, abyste se zaregistrovali na Zingu a napsali komentář níže. My potom náhodně vylosujeme tři komentáře, které získají ceny uvedené výše podle pořadí, v jakém byly komentáře vylosovány.

Soutěž bude ukončena 24. dubna 2015 ve 23:59. Vyhlášení proběhne v následujících dnech.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset předem uhradit částku za poštovné (100 Kč).2) Soutěž bude ukončena 24. dubna 2015 ve 23:593) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz.4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama