Předobjednejte si hru Mad Max a získejte DLC zdarma
Novinka Předobjednejte si hru Mad Max a získejte DLC zdarma

Předobjednejte si hru Mad Max a získejte DLC zdarma

Redakce

Redakce

U Xzone pro vás navíc máme ultra stylový dárek v podobě panáků ve tvaru nábojnice.

Reklama

Šílený Max ve filmovém podání byla lahůdka pro příznivce post-apokalyptické atmosféry a akčních soubojů. 1. září letošního roku přijde na řadu stejně zběsilá hra od zkušených vývojářů, kteří mají za sebou takovou pecku, jako je série Just Cause.

Taková hra by rozhodně neměla chybět ve vaší sbírce. V našich obchodech GameExpres a Xzone jsme si pro vás připravili dárečky. Je pouze na vás, pro jakou nabídku se rozhodnete.

V GameExpres.cz a GameExpres.sk vám k PC verzi za 999 Kč/34,99€ a PlayStation 4 a Xbox One verzím za 1549 Kč/54,99€ nabízíme dodatečný balíček se speciálním ornamentem. Ten si umístíte na kapotu vašeho auta a získáte tak bonusové body. Jde o drsňácký štít na kapotu pro ultimátní zmasakrování ostatních jezdců.

Pokud toužíte po dalším exkluzivním dárku, tak zamiřte do našeho druhého obchodu Xzone.cz, kde k předobjednávce Mad Max kromě již zmíněného DLC dáváme ještě ultra stylový dárek v podobě panáků ve tvaru nábojnice. Na Xzone.cz koupíte Mad Max na PC za 1099 Kč a na konzole PS4 a Xbox One za 1699 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama