Po třech měsících končí bojovka Rise of Incarnates
Novinka Po třech měsících končí bojovka Rise of Incarnates

Po třech měsících končí bojovka Rise of Incarnates

Michal Burian

Michal Burian

6

Do konce roku se vypnou servery nedávno vydané free-to-play bojovky Rise of Incarnates.

Reklama

Šílená free-to-play bojovka Rise of Incarnates měla krátký život. Před pouhými třemi měsíci byla dokončena a vyšla v plné verzi. Nedokázala ale zaujmout širší skupinu hráčů, což pochopitelně sebou přináší i menší výdělky. To bude s největší pravděpodobností hlavní důvod, proč se společnost Bandai Namco rozhodla vypnout servery a titul pohřbít.

Servery Rise of Incarnates budou vypnuty 15. prosince letošního roku. Od této chvíle jsou pro hráče zpřístupněny všechny postavy a spousta předmětů. Zbývající předměty si mohou koupit ve velké slevě za své zbývající in-game peníze.

Připomeňme, že Rise of Incarnates se na světě objevil v únoru tohoto roku, kdy vstoupil do Early Access fáze. Hra byla dokončena 1. července 2015.

Titul mají na svědomí členové týmu, kteří pracovali na SoulCalibur a Tekken. V zásadě jde o 3D bitvy s boji 2 vs. 2 s velkým výběrem postav. Se soupeři se utkáte v nejrůznějších zničených lokalitách, které často vycházejí z reálných městských panoramat. Každý hrdina se chlubí unikátními schopnostmi a možnostmi, s velkým vlivem na samotný herní styl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama