Sébastien Loeb Rally Evo vyjde 29. ledna
Novinka Sébastien Loeb Rally Evo vyjde 29. ledna

Sébastien Loeb Rally Evo vyjde 29. ledna

Michal Burian

Michal Burian

27

Motory začínají burácet. Máme pro vás exkluzivní trailer.

Reklama

Studio Milestone dnes dopoledne oznámilo, že jejich nový závodní rallye titul pojmenovaný Sebastien Loeb Rally Evo vyjde 29. ledna příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hlavním lákadlem bude kariéra, kde budete moci prožít život jezdce rally a soutěžit o místo v týmu Sebastiena Loeba, jenž bude vašim mentorem a provede vás tímto sportem. Dále v titulu bude offline režim. Půjde prý o ideální volbu jak zlepšovat své schopnosti a celkově zdokonalovat svůj jízdní styl. Jakmile budete dostatečně připraveni, budete se moci pustit do online závodění a vyzvat své kamarády nebo soupeře z celého světa.

Jinak se můžete těšit na velké množství automobilů, má jich být přes 50, včetně Loebových oblíbených závodních kousků. Dvacítka výrobců aut pilně spolupracovala s vývojáři, aby vám přinesli ty nejikoničtější a nejúspěšnější auta z historie rally. Od šedesátých let až do současnosti.

Co by to bylo za rally hru bez pořádných tratí. Zde na vás čeká přes 300 kilometrů skutečných tras. Nechybí všechny nejznámější lokace a tratě, které byly věrně vymodelovány dle svých reálných předloh. Tratě jsou rozděleny do Rally a Rallycrossových kategorii, pokrývající ty stejné etapy, kde Sébastian Loeb sázel jeden rekord za druhým.

Sébastien Loeb Rally Evo předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz, kde zdarma dostanete bonusové DLC v podobě legendárního automobilu Peugeot 405 T16 PP (1988) ve verzi pro závody do vrchu Pikes Peak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama