NieR: Automata už začátkem příštího roku
NieR: Automata Novinka NieR: Automata už začátkem příštího roku

NieR: Automata už začátkem příštího roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Vetřelci z jiného světa zaútočili bez varování... <strong>15 minut nových gameplay záběrů.</strong>

Reklama

Vetřelci z jiného světa zaútočili bez varování a rozpoutali peklo svou tajnou zbraní - stroji. Tváří v tvář této šílené, neporazitelné hrozbě, je lidská rasa nucena prchnout ze Země a najde své útočiště na Měsíci.

Lidé to ale rozhodně nechtějí vzdát a vytvoří armádu vojáků androidů, aby se bránili proti mechanické hordě nepřátel. Bohužel se nedaří uspět a lidé pouze zpomalili jejich postup. Aby prolomili tuto patovou situaci, je vytvořen nový druh androidí pěchoty. Ta je poslána do boje pod označením tým YoRHa.

V lidmi zapomenuté pustině na Zemi tak dále pokračuje zuřivá válka mezi stroji a androidy. Válka, která již brzy odhalí dávno zapomenutou pravdu o lidském světě.

Square Enix na E3 prozradil, že se na nehostinnou dovolenou ve hře NieR: Automata vydáme na PlayStationu 4 na začátku roku 2017.

Hra NieR: Automata pokračuje nepřímo v kultovní klasice NieR z roku 2010. Vypráví nám příběh androidů 2B, 9S a A2 a jejich boji s roboty ovládanou dystopií, které vládne mocná zbraň, známá jako "machine lifeform".

Naší hlavní postavou je 2B, všestranný bitevní android (i když vypadá spíše jako žena, tak androidi mezi sebou nerozlišují pohlaví) nasazený jako jeden z členů automatizované pěchoty YoRHa. K jeho výbavě patří meč pro boj na blízku a systém podpory Pod. Ten se stále pohybuje kolem 2B a dokáže na nepřátele zaútočit z dálky. Oči našeho androida jsou zakryty něčím, co vypadá jako páska, ale ve skutečnosti jde o standardní vojenské hledí, které androidi jen zřídkakdy sundávají.

Update: Během PlayStation Underground E3 2016 live streamu ukázal Square Enix 15 minut nových gameplay záběrů, na které se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama