LEGO City Undercover pro hlavní platformy v prvním traileru
Novinka LEGO City Undercover pro hlavní platformy v prvním traileru

LEGO City Undercover pro hlavní platformy v prvním traileru

Michal Burian

Michal Burian

6

Detektiv Chase McCain podnikne ve městě Lego City nebezpečnou operaci.

Reklama

Na konci listopadu loňského roku jsme se dozvěděli o záměru společnosti Warner Bros. Ta na jaro letošního roku plánuje vydat PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch verze hry LEGO City Undercover. Té hry, která v březnu 2013 vyšla exkluzivně na Wii U (recenze). Za vývojem nových verzí stojí studio TT Games.

Dnes se můžeme podívat na první trailer, který krom jiného ukazuje, jak bude hra na hlavních platformách vypadat.

V LEGO City Undercover si hráči svojí roli detektiva v utajení. Stanete se Chasem McCainem, která se vyzbrojen chytrými převleky vydává do města Lego City s cílem zadržet nedávno uprchlého šíleného zločince jménem Rex Fury a zastavit tak vlnu zločinu, kterou po městě šíří.

„Hra LEGO CITY Undercover přináší více než 20 unikátních lokací k vyšetřování, které jsou plné zlodějů aut k zatčení, vozidel k navigování, podlých nepřátel k zadržení, legračních referencí z filmu k objevení a samozřejmě stovek předmětů ke sbírání. LEGO CITY Undercover je hra s otevřeným světem, která nabídne skvělé dobrodružství napříč všemi věkovými kategoriemi, a to díky vtipnému a originálnímu příběhu se signifikantním LEGO humorem,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama